avina2125 مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4799 عنوان نهمی ها بیاید خبر خوش | مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 36 پست امتحانات همه پایه ها ب جز دوازدهم غیر حضوریه این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟ (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه 1400/02/12 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avina2125 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4799 تاپیک دروغ میزنی وایسا جوابگو باش 😑😑؟منظورتون نمیفهمم واضح حرف بزن! امروز دوست خواهر زادم بهش پیام داده از توی پیج نهمی ها نوشته بود ک همه پایه ها ب جز دوازدهم این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟ (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
avina2125 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 4799 تاپیک دروغ میزنی وایسا جوابگو باش دروغی ندارم دیدم اینجا خیلی استرس دارن گفتم ک بگم البته ک هیچی معلوم نیست شاید تا اونموقع کرونا کم شد و گفتن حضوری هیچ چیز مشخص نیست ولی شماام نهایت کم شعوری رو دارید ک ب من تهمت دروغ میزنید این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟ (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
عابربانک عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 3723 دروغی ندارم دیدم اینجا خیلی استرس دارن گفتم ک بگم البته ک هیچی معلوم نیست شاید تا اونموقع کرو ... خانم جان اخبار سراسری خودوزیر امروزصحبت کرد چیزی نگفت اونوقت تو یه چیز نامعتبر از یه جای نامعتبر شنیدی میای نشر اکاذیب میکنی؟متاسفم برات
خب_۲۱ عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 3395 اگه واقعا نهم و دوازدهم حضوری شه تلفات چیه خواهر چیزی فراتر از تلفات😐 انگار ماها کرونا نمیگیریم😒 اون ب کنار اینجا همه جلو اموزش پرورش جمع شدن واسه اعتراض بدون ماسک همه تا کمر تو دهن هم دیگن
bluepcy عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 329 شما اگه الان دغدت تحصیله تو نی نی سایت چیکار میکنی؟؟ 😊 والا از نظر من وسط درس خوندن باید استراحت کرد و اینو خود دانشمنداشم تایید کردن..یه نگا به تاریخ عضویت و تعداد پستام بندازین متوجه میشین چی میگم.گرفتین جوابتونو یا بیشتر توضیح بدم عزیزدل؟
مرمری2000 عضویت: 1399/11/19 تعداد پست: 4066 والا از نظر من وسط درس خوندن باید استراحت کرد و اینو خود دانشمنداشم تایید کردن..یه نگا به تاریخ عضوی ... از نظر دانشمندان موقع استراحت نباید بیایی سراغ گوشی و نت