2777
2789
عنوان

بهترین عمل زیبایی که کردین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 132 پست
سلام ،خب برای من که صاف نبود ،بهتره با دکترت مشورت کنی 

خیلی ممنونم جوابت🌺🌸

اینکه روی عضله بزارم تشخیص دکترم بود چون سینه هام کمی پایینه گفتن زیر عضله باعث میشه پروتز خیلی بالاتر از سینه جا بیوفته که ظاهرش بد میشه، 

ولی من سایزم ۶۰ یا ۶۵ هست تقریبا صافم مخصوصا وقتی دراز میکشم کلا صاف میشم، میترسم روی عضله یه چیز تابلو بشه

میشه بپرسم شما سایزتون قبل عمل چند بود؟ و اینکه وقتی به پشت دراز می‌کشیدین شما هم صاف میشدین؟ الان با دراز کشیدن لبه های پروتزتون مشخص نمیشه؟ ببخشید وقتتونو گرفتم خیلی لطف میکنید اگر جواب بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم جوابت🌺🌸 اینکه روی عضله بزارم تشخیص دکترم بود چون سینه هام کمی پایینه گفتن زیر عضله با ...

برای منم کوچیک بود شاید 65،من اکثرا سوتین نمی‌ بستم ،برای من خیلی افتاده بود،اما الان اصلا مشخص نیست که پروتز دارم خیلی طبیعی شده ،سایز الآنم 75هست،شما چه سایز پروتز میخوای بذاری؟

برای منم کوچیک بود شاید 65،من اکثرا سوتین نمی‌ بستم ،برای من خیلی افتاده بود،اما الان اصلا مشخص نیست ...

چقدر خوشحالم که جواب دادین ممنون

من سایز کوچیک گفتم بزاره برام، دکتر گفت سایز دقیق رو سر عمل تشخیص میدم اما حدود دویست و خورده ای سی سی میزاره، شما چند سی سی گذاشتین؟ افتادگی پیدا نکرده؟ و اینکه بالای سینه ی شما هم تقریبا خالی و استخونی بود؟

چقدر خوشحالم که جواب دادین ممنون من سایز کوچیک گفتم بزاره برام، دکتر گفت سایز دقیق رو سر عمل تشخیص ...

من ۴۳۰پلی تک گذاشتم ،نگو کوچیک,بهش بگو بزرگترین سایزی که جا میشه بذاره ،الان برای من اصلا بزرگ نیست ،اگه به کسی نگم نمی‌فهمه که عمل کردم ،مخصوصا با لباس که اصلا مشخص نیست ،چرا افتادگی که یکم دارم ،مثل روز اول شق رو رق بالا نیست  

چقدر خوشحالم که جواب دادین ممنون من سایز کوچیک گفتم بزاره برام، دکتر گفت سایز دقیق رو سر عمل تشخیص ...

من چون دوبار شیردهی داشتم ،سینه هام افتاده بود ،اره بالای سینم خالی بود 

من ۴۳۰پلی تک گذاشتم ،نگو کوچیک,بهش بگو بزرگترین سایزی که جا میشه بذاره ،الان برای من اصلا بزرگ نیست ...

اوه پس خوب شد گفتی، بگم بزرگتر بزاره

خب اینکه شق و روبه بالا نیست که بهتر، فکر کنم زیادی بالا مصنوعی باشه، طبیعی و پایینتر قشنگتره، مبارکت باشه عزیزم امیدوارم تا همیشه ازش لذت ببری❤️ مرسی که صحبت کردی

من چون دوبار شیردهی داشتم ،سینه هام افتاده بود ،اره بالای سینم خالی بود 

پس با اینکه خالی بوده ولی پروتز تابلو نمیشه لبه ش؟ چقدر عالی، دراز که می‌کشی پخش نمیشه زیربغلت دیگه مثل قبل عمل؟😁

پس با اینکه خالی بوده ولی پروتز تابلو نمیشه لبه ش؟ چقدر عالی، دراز که می‌کشی پخش نمیشه زیربغلت دیگه ...

نه تابلو نیست ،بذار دراز بکشم  الان که پخش شد   برای من چند سال گذشته ،اینقدر طبیعی میشه که یادم میره بعضی وقتا  

پس با اینکه خالی بوده ولی پروتز تابلو نمیشه لبه ش؟ چقدر عالی، دراز که می‌کشی پخش نمیشه زیربغلت دیگه ...

من فکر میکنم روی عضله امکان تغییر داره ،اما درد عمل کمتره ،اما زیر عضله دیگه جاش فیکسه اما دردش بیشتره