2777
2789
عنوان

بهترین عمل زیبایی که کردین چی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 132 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آتوسا معروفی عزیزم 

سلام عزیزم خوبید

عمل سینه رو میخواستم بپرسم 

بعد از عمل چند روز نقاهت داره 

بعدش خیلی درد داره تا چه مدت

میشه کارای خونه و بچه رو انجام داد یا نه 

استراحتش چه جوره بعدش ؟

تا چند وقت بعد عمل خوب میشه جاش و بخیه و...

ممنون میشم جواب بدی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

سلام عزیزم خوبید عمل سینه رو میخواستم بپرسم  بعد از عمل چند روز نقاهت داره  بعدش خیلی د ...

سلام ،من از روی ماهیچه انجام دادم درد نداشت،اونایی که از زیر ماهیچه گذاشته میشه تا چند روز درد دارن.

من خدا رو شکر درد نداشتم ،فکر میکنم تا یک ماه دستا رو نیاید خیلی بالا برد و به شکم خوابید .

سلام عزیزم خوبید عمل سینه رو میخواستم بپرسم  بعد از عمل چند روز نقاهت داره  بعدش خیلی د ...

بچه ی کوچیک اگه داشته باشی شاید اذیت بشی ،من چند روز خونه ی مامانم بودم .

اگه تو گوگل سرچ کنی پروتز سینه نی نی سایت ،میتونی نظرات رو بخونی،بهتر تصمیم بگیری

سلام ،من از روی ماهیچه انجام دادم درد نداشت،اونایی که از زیر ماهیچه گذاشته میشه تا چند روز درد دارن. ...

بسلامتی عزیزم

پس بچه رو  به نظرت نمیشه بغل کرد دو سالشه پسرم 

الان به شوهرم گفتم میگه نه 

من برا خودم میخوام عمل کنم خیلی ناراحتم 

بعد از زایمانم افتاده و زشت شده بدجور 

دعا کن بتونم برم منم عمل کنم 

ممنونم عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نه عزیزم نمیشه بغل کرد ،اگه کسی کمکت می‌کنه ،انجام بده

قربونت عزیزم 

پس حالا حالاها نمیشه 

سلام عزیزم

میدونم خیلی وقته از تاپیکت گذشته

ای کاش امشب ببینی و همین امشب جوابمو بدی🤲

پروتز سینه روی عضله اگه سینه تقریبا فلت و صاف باشه تابلو نمیشه؟ لبه هاش مشخص نمیشه؟ امیدم به خداست که همین امشب جواب بدین

ممنونم خیلی زیاد