2777
2789
عنوان

ماجرای خواستگاری

290 بازدید | 12 پست

خب الان چند وقتیه که من یه خواستگار دارم هم دانشگاهی بودیم و حدودا ۲ ساله می شناسمش 

و صحبت کردیم و به نتیجه ی خوبی نرسیدیم 

امشب مادرشون زنگ زدم که فردا شب اگه بتونین بیایم تکلیف رو مشخص کنیم (۲ جلسه اومده بودن قبل محرم) من همون اول گفتم نمیخوام الان مامانم گفت بزار بیان زشته حالا اومدن بعد تصمیم بگیر پسره هم خوبه تحصیلات داره ولی قبلا نامزد داشته و این منو ناراحت میکنه

و اینکه جوریه که با همکلاسی های خانمش دست میده و بگو بخند داره و به من میگه زیادی حساسی 

بنظرتون زیادی حساسم 

ببخشید طولانی شد

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

نه بالاخره چهارچوب و خط قرمزات اینا هستن

وقتی نمیتونی با این مسائلش کناربیای بعدا هم اذیت میشی

حالا بهش بگو شاید خودشو تغییر بده

هرچند این رفتارها و اخلاقی توش نهادینه شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بعد از دوسال به نتیجه ی خوب نرسیدین چرا باید دوباره بیان؟

نه عزیزم ۲ ساله همو می شناسیم خواستگاری و قبل محرم دو جلسه اومدن

عزیزم بنظرم بهتره مراجعه کنید با مشاور و ابنکه اگر نظر من رو بپرسبد میگم ادامه ندید این رابطه رو( البته من هیچچچ چیز دیگه ایی از این اقا و شما نمیدونم و صرفا فقط طبق همین ویژگی ایی که گفتید دارم قضاوت میکنم) ، چون حد و مرز هاتون باهم فرث داره، ایشون حق نداره به شما بگه حساس ، شما هم نباید به ایشون بگید باز ، شما صرفا مرزهاتون باهم متفاوت هست

نه بالاخره چهارچوب و خط قرمزات اینا هستنوقتی نمیتونی با این مسائلش کناربیای بعدا هم اذیت میشیحالا به ...

مممونم بابت راهنمایی عزیزم

عزیزم بنظرم بهتره مراجعه کنید با مشاور و ابنکه اگر نظر من رو بپرسبد میگم ادامه ندید این رابطه رو( ال ...

ممنون بابت نظرت گلم

با نامزد داشتن کار ندارم ولی اگر دست دادن و این جور مسائل اذیتت میکنه عزیزم قبول نکن

مرسی از راهنماییت قشنگم⚘