2777
2789
عنوان

راهکار بدین

152 بازدید | 29 پست

سلام ، نماز و روزه قبول

دوستان من بدای دو روز رفتم مسافرت و بعد از اومدن برای کارفرمام سوغاتی اوردم (یه جعبه گز و یه جعبه پشمک ) 

اومد در خونه ک کلید دفتر رو بهم بده با رفیقش بود و رفیقش تو ی ماشین خودش

با یه مانتو سرخابی رنگ رفتم دم در

سوغاتی هارو دادم دستش کلید رو گرفتم 

فرداش رفیقش اومد گفت خواب دیدم شما با یه مانتو سرخابی یه بسته آشغال اوردین دم در 

گفتم آشغول زندگیمو گذاشتم دم در

بعد ک رفتم خونه همش تو فکرم که چرا این حرفو زد 

یعنی منظوزش این بود سوغاتی هام آشغال بودن 

گفتم میرم ب کارفرمام میگم اگه خوشت نیومد ب خودم میگفتی بعد من بر حسب ادب و احترام سوغاتی اوردم سفر شاهانه ک نرفتم حریر بیارم 

موندم چکار کنم 

الان دوروزه کله ام پره از حرف اما نمیدونم چکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه وظیفه شما بوده برای صاحبکارت سوغاتی بیاری ؟

برید به کارفرماتون جریان را بگید

به صورت اتفاقی اینجا سردر آوردم و اصولاً نباید اینجا باشم چون جای من نیست ولی خب بدگویی ها غیر منصفانه از آقایون و خانواده هاشون باعث شد موقت اینجا باشم.
چرا

اون شخصیت خودشو نشون داده 

وقتی شما از چیزی که گرفتید راضی هستی دیگه دلیلی نداره پیگیر بشی که اون خوشش اومده یا نه،

بعدشم من باشم تو محل کار همین که کارم رو درست انجام بدم ،حقوقم رو به موقع بگیر برام کافیه ،سری دیگه ای هم خواستید برید مسافرت کاری دیگه هیچی براش نیار

اون شخصیت خودشو نشون داده  وقتی شما از چیزی که گرفتید راضی هستی دیگه دلیلی نداره پیگیر بشی که ...

مامانم هم حرف شما رو میزنه ، من بش گفتم بخاطر اینکه بهم اجازه داد و خواستم مودبانه رفتار کنم اینکارو کردم

اخه مسافرت بودم کارفرمام زنگ زد گفت اگه پول نیاز داری بگو

منم دیدم معرفت داره اینکارو کردم