2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه کیست دم کرده بابونه وعسل خوردم خیلی خوب بود امتحان بکن اگه جواب نداد برو دکتر

کیست فرق داره راحتر خوب میشه من تخمدانم پر از کیسته فکرکنم درمان قطعی نداره فقط میشه کنترلش کرد

عزیزم باید تغذیه سالم و تحرک و ورزش داشته باشی و حتما وزن کم کنی تا بارداری خوبی داشته باشی.

وای نه من خودم بی اشتهام ولی دارم سعی میکنم چاق شم هر کاری میکنم نمیشه😐

کیست فرق داره راحتر خوب میشه من تخمدانم پر از کیسته فکرکنم درمان قطعی نداره فقط میشه کنترلش کرد

من میرفتم طب سنتی. عرق کاسنی و کرفس میخوردم. دوماه اقدام بودم بعدش باردار شدم

من میرفتم طب سنتی. عرق کاسنی و کرفس میخوردم. دوماه اقدام بودم بعدش باردار شدم

شما هم pcoداشتین؟؟راستش من یکی دو ماه دیگ ازدواج میکنم از الان میترسم تو نی نی سایت زیاد دیدم تا چند سال باردار نشدم😑

شما هم pcoداشتین؟؟راستش من یکی دو ماه دیگ ازدواج میکنم از الان میترسم تو نی نی سایت زیاد دیدم تا چند ...

عزیزم از همون ابتدا هم خودت هم همسرت از نظر باروری تست کامل بشین. ما متوجه شدیم مهمتر از تخمدان پلی کیستیک من، همسرم واریکوسل و ضعف اسپرم داره. ایشون یه سال تحت درمان طب سنتی بود من اما دوماه قبل اقدام رفتم و خداروشکر مشکلی نبود

عزیزم از همون ابتدا هم خودت هم همسرت از نظر باروری تست کامل بشین. ما متوجه شدیم مهمتر از تخمدان پلی ...

خداروشکر  زود باردار شدین من عاشق بچه ام دوست دارم خیلی زود باردار شم هنوز عقدم نکردم ولی به سرم زده همین یه ماه رو هم هدر ندرم برم اقدام کنم😂😑

خداروشکر  زود باردار شدین من عاشق بچه ام دوست دارم خیلی زود باردار شم هنوز عقدم نکردم ولی به سر ...

نه بابا عزیزم اولش قشنگ دوتایی وقت بگذرونین بعدش‌.. ما درسته همسرم یسال بعد درمان شد اما پنج سال بعد ازدواجمون اقدام کردیم من هنوزم میگم زود بود😂 با بچه نمیشه تکون خورد

نه بابا عزیزم اولش قشنگ دوتایی وقت بگذرونین بعدش‌.. ما درسته همسرم یسال بعد درمان شد اما پنج سال بعد ...

بعد پنج سااال حتما سنت خیلی کم بوده من ۲۹سالمه فوقش یسال.... نمیدونم چرا اینجوریه😅 وقتی مجردیم میگیم متاهلی بهتره متاهل میشیم میگیم کاش مجرد بودیم وقتی بچه نداریم دربه در دنبال دوا درمونیم وقتی بچه دار میشیم باز میگیم بدون بچه زندگی راحتره  خدا هممونو به راه راست هدایت کنه

بعد پنج سااال حتما سنت خیلی کم بوده من ۲۹سالمه فوقش یسال.... نمیدونم چرا اینجوریه😅 وقتی مجردیم میگی ...

آره من ۲۴سالمه بخاطر اینکه فاصله سنیمون ده سال و نیمه دیگه دیدیم سن همسرم بالا میره برا همون رضایت دادم 😂🤕