2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا امشب دکتر غدد بردم دخترمو  اونجا چقدر خانواده ها بچشونو اورده بودن و براشون آمپول رشد تجویز کرده بود دکتره میگفتن هر ۳ ماه میزنیم و خطری نداره بچه هاشون قد کشیده بود دکتر زهرا حق شناس بردم خیلی دکتر خوبیههه

اتفاقا امشب دکتر غدد بردم دخترمو  اونجا چقدر خانواده ها بچشونو اورده بودن و بهشون آمپول رشد میز ...

عزیزم کدوم شهرهستین؟واقعا تاثیر داره خداکنه اینجور باشه😔

عزیزم کدوم شهرهستین؟واقعا تاثیر داره خداکنه اینجور باشه😔

تهران هستم دخترمو برده بودم معاینه کنه

اخه علایم بلوغ دیدم خیلی ترسیده بودم

گفت ابدا به بچه سویا. پوست مرغ و بال کبابی شکلات خارجی مکمل های غذایی ندید لوازم ارایشی و فیلم های باز نشون ندید 

تهران هستم دخترمو برده بودم معاینه کنه اخه علایم بلوغ دیدم خیلی ترسیده بودم گفت ابدا به بچه سویا. ...

من پسرم رشدش خیلی کمه امرور دکتر ازمایشای هورمونیش رو نوشت انجام بدیم گفت احتمالا هورمون رشد میخاد

من پسرم رشدش خیلی کمه امرور دکتر ازمایشای هورمونیش رو نوشت انجام بدیم گفت احتمالا هورمون رشد میخاد

والا خیلی ها باهم حرف میزدن من شنیدم اینکارو کردن حالا باز مشورت کن راستش بیشتری هاشون پسر بچه بودن

والا خیلی ها باهم حرف میزدن من شنیدم اینکارو کردن حالا باز مشورت کن راستش بیشتری هاشون پسر بچه بودن

ممنون عزیزم باید فعلا ببرمش ازمایش خداکنه اکر ب امپول کشید تاثیر داشته باشع

ممنون عزیزم باید فعلا ببرمش ازمایش خداکنه اکر ب امپول کشید تاثیر داشته باشع

نگران نباش اگر لازم داشت حتما بزن ولی اول باید استخوانش و صفحات رشدش بررسی شه اگر دکتر دیگه تایید کرد اینکارو بکن