2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ازاین زندگی

166 بازدید | 16 پست

دیگ شوهرمودوس ندارم خیلی اذیتم کرده ب جایی رسیدم ک  نمیتونم کنارش باشم خسته شدم ازش میخوام جدابشم اما مامانم فک کرده میام سربارش میشم نمیذاره فقط ب فکرخودشه هی میگه مردم چی میگن درصورتی ک ماطلاق زیاد توفامیل داریم چ فامیل بابام چ فامیل مامانم.مامانم خودش دوس پسرداره هرروز مهمونی اینوراونورافتاده دلم میخوادبهش بگم تو ک اینکارارومیکنی مردم چیزی نمیگن من ک میخوام طلاق بگیرم مردم حرف میزنن 

فقط دوس پسر مامانت🤐

نه به این لارج بازیش نه به اینک هنوز طلاق رو واسه دختر عار میدونه 🤦‍♀️

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوااااا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عجب  ولی حالا در کل روی نظر مامانت و حرف مردم،عمرتو نسو ...

مردم ک اصن مهم نیس برام نمیدونم چیکارکنم موندم چ غلطی بکنم