2777
2789
عنوان

اونایی که کرونا گرفتید...

602 بازدید | 33 پست

اکسیژن خون شما از همون اول پایین بود؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

اصلا مشکل سطح اکسیژن نداشتیم من و همسرم، اما مادرم درگیری ریوی پیدا کردن

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مشکل سطح اکسیژن نداشتیم من و همسرم، اما مادرم درگیری ریوی پیدا کردن

اولین علائمتون چی بود؟

مادر من فقط گرفتگی بینی داره

عطسه

آبریزش بینی

خستگی و کمی بدن درد

به نظرتون سرما خوردگیه یا کرونا؟

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.
نه. علائم چه داری 

مادر من فقط گرفتگی بینی داره

عطسه

آبریزش بینی

خستگی و کمی بدن درد

به نظرتون سرما خوردگیه یا کرونا؟

اومدم بگم فقط رعایت کنید خاله من کرونا گرفت دو سه ساعت پیش خبر فوتشو دادن 

آخی...

دیر برای درمان مراجعه کردند؟

اولین علائمتون چی بود؟ مادر من فقط گرفتگی بینی داره عطسه آبریزش بینی خستگی و کمی بدن درد به نظر ...

تب و بدن درد

ریسک نکنید و حتما تست بدید، در این شرایط کشور کوچکترین علامت رو پای کرونا بگذارید، مگر اینکه خلافش ثابت بشه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تب و بدن درد ریسک نکنید و حتما تست بدید، در این شرایط کشور کوچکترین علامت رو پای کرونا بگذارید، مگر ...

ممنون

یعنی به مرور زمان تب گرفتید؟

یا اینکه به محض مریض شدن اولین بار تب پدیدار شد؟

و اینکه تب به صورت مدام بود؟

نه خوب شده بود قرار بود مرخص بشه دوباره حالش بد شد بردنش آی سی یو. هنوز تو شوکم باورم نمیشه

خدا رحمتش کنه

حتما سیستم ایمنی ضعیف شده بوده...

چند سالشون بود؟

ممنون یعنی به مرور زمان تب گرفتید؟ یا اینکه به محض مریض شدن اولین بار تب پدیدار شد؟ و اینکه تب به ...

اولین علامت تب و بدن درد بود و ادامه دار هم شد، بعدا علائم دیگر ظاهر شدن

اولین علامت تب و بدن درد بود و ادامه دار هم شد، بعدا علائم دیگر ظاهر شدن

آهان

ممنون بابت کمکتون🌹

آهان ممنون بابت کمکتون🌹

خواهش می کنم، امیدوارمدخیلی زود بهبود پیدا کنن