2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16925 بازدید | 303 پست
فک نمیکنم به این تاپیک مربوط باشه عزیزم 

منظرم اینه یک ماه مدت کمی برای شناخت هست. سریع تصمیم نگیر. فرصت داری. بزار اون ماجرا تمام بشه.

بعد سر فرصت به فکر زندگی جدید باش. به بچه ات هم بیشتر فکر کن. سنی نداری.

ممکنه کسی سر راهت قرار بگیره که بچه را هم قبول کنه.

یه روز پسرم گفت ما به خواست خودمون دنیا نیومدیم. شما ما را آوردید و در برابر ما مسوولیت دارید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معلومه خودت ادم‌درستی نیستی ک از شوهر اولتم جدا شدی این یکیم طلاقت میده بزار عشق حالشو بکنه حالا......

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
تو میدونی شوهرم چیکار کرده ؟؟تو میدونی بهم خیانت کرده ؟؟بعدم شوهر بودن زمانی هست تا طرفین بهم تعهد د ...

كاري ب شوهرت ندارم ك خيانت كرده يا نه!

اون ك تاپيك نزده

ب تو كار دارم وقتي شوهر داري نامزد داري

تاپيك قبلت تازگي كاراي طلاق انجام دادي از كجا اشنا شدي ب سرعت با كسي ك نامزد هم شدي!؟

ديگه نشون ميده چطوري هستي ميخاي اسم بچه هم خط بزني

خيالپردازي نكن اعصاب ماهم خرد نكن

داونه 

به نظر من بگد حقیقت رو نامزدت بخوادت خوانوادش مهم نیست به بچت افتخار کن. نجات تو راستگوییه بفهمن اصلا اگر انقدر ادم های ندونی هستن که بابت ابن قضیه بهت توهین کنن بدون بلاخره این کارو سر مساعل دیگه میکنن

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

تو تاپیک قبلش گفته هیچ مردی ارزش خوبی رو نداره 

چه زود نظرش عوض شد ک حاضره اینکارو کنه

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

عزیزم تو که سختی کشیده هستی یه بچه مریض هم داری دوباره خودتو بدبخت نکن.اصلا نمیگم کارت درسته یاغلط.ولی انتخابت اشتباست عزیزم قطعا این‌ زندگی اینجوری پیش بری طلاقه باز یه بچه دیگه بیاد اونو چکارکنی؟مگه میشه نفهمن فامیلا ازهمه دشمنترن همون روزعقدمیگن اینجوری بدبختیت بیشتره.خوشبخت شی 

منظرم اینه یک ماه مدت کمی برای شناخت هست. سریع تصمیم نگیر. فرصت داری. بزار اون ماجرا تمام بشه. بعد ...

من حرفتو قبول دارم عزیزم اما هیچکس نمیتونه کسیو قضاوت کنه مگه دقیقا تو جایگاه اون قرار بگیره 

خب عزیزم واسه محضر چی ؟نمیفهمن ؟

مگه میان سرشونو میکنن تو شناسنامه تو شناسنامتو تحویل دفتر میدی خودتم تحویل بگیر

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

ینی حاضری اسم بچتو ب خاطر خونواده شوهرت از شناسنامت پاک کنی؟😐😐😐

کاش وقتی ب بلوغ فکری نرسیدید بچه دار نشید

انکار نسبت مادری با بچت بخاطر جلب توجه و رضایت آدما دور از حس مادر بودنه

چطور میخای بخاطر چن نفر غریبه نسبت مادر و فرزندیتو انکار و پاک کنی؟

فردا بچه بزرگ شد میخای چی جوابشو بدی مطمنم بززگ ک بشه و بفهمه نمیبخشه تو رو

در ضمن نمیشه از گذشتت فرار کنی و پنهونش کنی

ببین مردا رو این چیزا حساسن

الان زده بالا میگه عیبی نداره!

هروز خدا میزنه سرت بهت قول میدم میگه تو شوهر داشتی با من لاس میزدی، فلانی بهمانی. تو به بچه مریض خودت رحم نکردی. پدرتو درمیاره این خط این نشون بهت قول شرف میدم.

خب عزیزم واسه محضر چی ؟نمیفهمن ؟

برای چی باید بفهمن دست همسرت بده شناسنامه رو تحویل دفتردار بده قبلشم همسرت باید با دفترداره صحبت کنه موصوع بچه رو عنوان نکنه

بعد ازدواجم کنار خونه مادرت خونه بگیر به بچه ت هم خدمت کن.

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
خدایی الان با یه غربالگری ساده میفهمن بچه مشکل داره یا نه.توروخدا وقتی حامله میشید همه ی آزمایش ها و ...

تو رو خدا وقتی نمیدونین هیچی نگین

من همه ی سونو ازمایشا رو رفتم هیچ ریسکی وجود نداشت بعد به دنیا اومدن بچه خود دکترم تعجب کرده بود