2789
عنوان

میشه اسم بچه رو از شناسنامه ی ماذر حذف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 16925 بازدید | 303 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگی خانواده همسر سابقش با اینکه دختر بودی باهت بد بودن میخوای این دومی خانواده اش اینجوری نباشه خوب اینان اگه بفهمه دروغ گفتی باهت بد میشن غیر اینه ؟، و میگی همسرم بهم خیانت کرده خودتم هنوز طلاق نگرفته با کسی هستی کار تون باهم چه فرق داره؟

پرستار nicu
میگی خانواده همسر سابقش با اینکه دختر بودی باهت بد بودن میخوای این دومی خانواده اش اینجوری نباشه خوب ...

اون اول خیانت کرد و در جواب من گفت خب ما داریم جدا میشیم 

خوب که بهش فک کردن درستم هم میگفت دیگه ما تصمیمون رو گرفتیم و ازدواج ی چیز قلبیه وقتی ما قلبمون پیش هم نیست ینی جدا شدیم و فقط مراحل اداریش مونده که بی اهمیته 

وای چ پیشنهاد مضخرفی دادی اه اه شما دگ کی هستین

آخه من یه دایی دارم سندروم داون، الان سنش دیگه بالاست،، تا 2سال پیش مامان بزرگم بود ازش مراقبت می‌کرد، اما از وقتی مامان بزرگم رفته تنها وبی کس شده خیلی مظلومه،، برادرای بی عرضش هم قبولش نمیکنن خوب نگهداری نمیکنن ازش، بخاطر همین میگم کاش بهزیستی بود اینقد بی پناهی نمی‌کشید خیلی خیلی مظلومه،، مامانم هم شرایط نگهداری‌ نداره خیلی غصشو میخوره، 

آخه من یه دایی دارم سندروم داون، الان سنش دیگه بالاست،، تا 2سال پیش مامان بزرگم بود ازش مراقبت می‌کر ...

درسته

ولی بچه این خانوم هم پدر داره هم مادر خیلی بی انصافیه بزارنش بهزیستی

🖤erfanam🖤