2777
2789

بیاید بگید چطوری با سختی ها کنار اومدین

من یه زندگی ام یه طوری هست یه جا رو با زور درست میکنم صد جا دیگه اش خراب میشه

بدتر از همه نه پودارم نخ زیبام و هیچکسو تو زندگیم ندارم .

تنها زندگی میکنم و گاهی به خودم میگم من اگه تو این اتاق بمیرم تا جسدم فاسد نشه کسی متوجه نمیشه من مردم😔   زندگی سختی داشتم و همیشه ارزومه مثل یه ادم عادی زندگی کنم

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط همینو بگم که دبیرستانی بودم..سه روز تمام با مادرم با 10 تا تخم مرغ و 250 تا تک تومنی سر کردیم..مامانم رفت بیرون تلفنمون یه طرفه بود پدربزرگم(پدربزرگ پدریم) فوت شده بود نمیتونستم به مامانم زنگ بزنم اون موقع هم موبال نداشتم به اون صورت..دوست قدیمی مامانم به تلفنمون زنگ زد بهش گفتیم اون به مامانم زنگ زد خبر داد

چرا تنهایی گلم از خودت شروع کن بگو

من مادرم نمیخواست تو خونه باشم یه اتاق گرفتن من تو یه شهرم اون تو یه شهر دیگه راضی ام البته چون سه ماه تو اتاقم زندانی بودم الان حد اقل وضعیتم بهتر شد . نمیدونم چطور بگم زندگی ام انقدر عجیبه که هروقتم تعریف کردم بقیه یا باور نکردن یا بهم توهین کردن و ترجیح دادم که سکوت کنم.

انقدر تعلیق شدم که مجبور شدم با سیمکارت دوستم بیام. ا  نینی یار بازم تعلیقم کنی مجبورم با سیمکارت بقال سرکوچه بیام   

متاسفانه جای تعریف نداره سختی ها جز اینکه بقیه هم ناراحت بشن،بیکس بودن دست آدم نیست ولی تلاش نکردن برای بهتر شدن دست آدم خودشه یکم از راههایی که برات مقدوره کوششت رابیشتر کن حداقل از بی پولی که از همشون بدتر وگند تره دربیای دخترم،باور کنید منم اگه تعریف کنم بهم تهمت دروغ میزنند،ولی سختیهایی دیدم که نگو ولی خدا در یه دوره ای کمکم کرد با همسرم آشنا شدم والانم شکر خدا خوبیم،تا خدا چه بخواهد

از خودم ندارم 

ولی یکی از دوستام با زندگی سختی که داشت کنار اومد ،کار کرد،درس خوند، طراح لباس شد،ازدواج کرد

همه اینا رو با سختی و به سختی بدست اورد 

زیر بار منت بزرگ شد 

بهش تهمت زدن 

اما بازم خودشو بالا کشید ،هیچ وقت نمیتونم مثل اون باشم

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
من مادرم نمیخواست تو خونه باشم یه اتاق گرفتن من تو یه شهرم اون تو یه شهر دیگه راضی ام البته چون سه م ...

الهی دورت بگردم من باور میکنم عزیزم انشالله آینده روشنی در انتظارت باشه💝

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

من بیماری افسردگی دارم هیچ چی خوشحالم نمیکنه تو رو خدا برای ارامشم دعا کنین😔دیگه خسته شدم چندبار خودکشی کردم دارم با گریه تایپ میکنم

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

10 سالم بود یه تصادف بزرگی کردیم 4 نفر را از دست دادیم فقط بخاطر اینکه من چایی ریختم روی بابام و سوخت کنترل را از دست داد منم مچ دستم سوخت خیلی 

اصلا احساس گناه نمیگردم تا اینکه دوست هام بهم گفتن قاتل .. رندگیم تباه تر شد احساس گناه بهم دست داد در درس هام ضعیف شدم من که 6700 میاوردم قلمچی شدم 4000 تراز 

به هیچ جا نرفتم حتی مدرسه 15 سالم بود بعد دکتر ها فهمیدن افسردگی شدید دارم از 12 سالگی فقط ضعیف شده 

کارم شده بود کابوس و گریه و ... و یه کتاب .. 

تا اینکه 18 سال شدم یک دفعه بیدار شدم انگار از مغزم بیرون چیزی کشیدن شدم دختر خوشحال از قبل هم بهتر جالب این بود دیروز گریه میکردم یکدفعه خوب شدم .. همه تعجب کردن

زندگی زیباست..
من بیماری افسردگی دارم هیچ چی خوشحالم نمیکنه تو رو خدا برای ارامشم دعا کنین😔دیگه خسته شدم چندبار خو ...

حالتو میفهمم منم پارسال قرص خوردم و تا سه روز خواب بودم و وقتی بیدار شدم تو در و دیوار میخوردم مطمعنن با قرصایی که خوردم باید میمردم ولی خدا نخواست جالب اینه که حتی منو دکتر نبردن میشه بپرسم کدوم شهر هستی؟

10 سالم بود یه تصادف بزرگی کردیم 4 نفر را از دست دادیم فقط بخاطر اینکه من چایی ریختم روی بابام و سوخ ...

خداروشکر عزیزم ک حال دلت خوب شده

من بیماری افسردگی دارم هیچ چی خوشحالم نمیکنه تو رو خدا برای ارامشم دعا کنین😔دیگه خسته شدم چندبار خو ...

عزیزم خداکمکت کنه بروحمام غسل صبر کن،هر وقت بی طاقت شدی،انشااله مشکلاتت حل بشه،برادر من خودکشی کرد هنوزم اشک میریزم براش اینکار را نکنی