2777
2789
امروز بعد سحر دوباره بی بی گذاشتم به نیت شب قدر. منفی بود کلی نا امید شدم و خوابیدم

صبح که خواستم برم سرکار رفتم نگاش کردم یه خط خیلی محو روش بود کلی ذوق کردم ولی بازم گفتم شاید اثر تمپوله

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  
صبح که خواستم برم سرکار رفتم نگاش کردم یه خط خیلی محو روش بود کلی ذوق کردم ولی بازم گفتم شاید اثر تم ...

امروز عصر رفتم از بتام ۱۲۳ بود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز عصر رفتم از بتام ۱۲۳ بود    

من ۳۲ سالمه چون پرولاکتینمم بالا بود خیلی نگران بارداریم بودم ولی خدا کمک کرد و بهم معجزشا نشون داد

عزیزم‌مبارک‌باشه.دل درد و نفخ و بدن‌درد چی؟بعدشم‌علایم‌پرولاکتین بالا چی بود برا شما؟

فقط کمر درد داشتم و زیر دلم درد میکرد انگار کشیده میشد 

علایم پرولاکتین بالا دلشوره مدام و ریزش مو شدیده

منم ۲۱پریودمه.کمتر از یک هفتست خیلییی اشتهام زیاد شده .امروزم دلم و کمرم درد میکنه.ینی تخمک گزاریه؟ چون عصر ترشح شفاف هم دیدم شبیه به سفیده تخم مرغ....

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
فقط کمر درد داشتم و زیر دلم درد میکرد انگار کشیده میشد  علایم پرولاکتین بالا دلشوره مدام و ریز ...

منم‌این‌ماه باید برم‌آزمایش هورمونی‌.ریزش موی شدیدم دارم‌من.عزیزم‌بر منم دعا کن.

عزیزم خیلی مبارک باشه با دل پاکت برای منم دعا کن 

حتما حتما انشالله تو همین شبای عزیز امضای مامان شدنتونا از خدا بگیرید

من امروز بعد ۵ روز تاخیر رفتم آز بتا دادم کلی هم علائم داشتم ولی بعد ازظهری پری اومد😔😔😔😔😭😭😭هنو حتی جواب آز نگرفتم

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     
منم ۲۱پریودمه.کمتر از یک هفتست خیلییی اشتهام زیاد شده .امروزم دلم و کمرم درد میکنه.ینی تخمک گزاریه؟ ...

فقط یه چیزی. من اون چهارم ماهی که اقدام بودم همه علایم الانم داشتم. ولی پری میومد. ماه اول از بس علامت داشتم وقتی پری اومد یه روز تمام گریه کردم. ولی ماهای بعد همش میگفتم این علایمم مثل ماه قبله. حتی امروز سحر که منفی شد از ته دلم ناراحت شدم ولی گفتم اشکال نداره علایمم همون علایم ماهای قبل بود

منم‌این‌ماه باید برم‌آزمایش هورمونی‌.ریزش موی شدیدم دارم‌من.عزیزم‌بر منم دعا کن.

واقعا درمان پرولاکتین سخت نیست با قرص خارجی حتی با دو الی سه تا قرص کامل مشکل حله. وقتی حل میشه رو روحیاتم خیلی اثر داره. دلشوره هات کمتر میشه یکم بیخیالتر میشی