2777
2789
چرا دقت کنی هست توی عکس خوب نیوفتاده. فردا بعد سحر دوباره میزارم عکسشا میفرستم. فردا انشالله میرم ب ...

ایشالله ک بالارفته عزیزم استرس نده ب خودت بیاخبرشوبده

این پیج واسه دونفره یکی واسه منه که پسرم ۶سالشه یکی واسه خواهرزاده مه که مجرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن برام  عزیزم شما مادری دعا مستجاب میشه

انشالله به زودی به خواسته دلت برسی توام واسم دعا کن که خدا منا لایق مادر بودن بدونه و بچم واسم بمونه

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  

تبریک میگم عزیزم. انشالله به سلامتی زایمان کنی❤

منم امروز یک روزه عقب زدم وروز ۳۳ سیکلمه. همیشه دوره هام ۲۸ و ۲۹ روزه بوده. این ماه تو روزای ۱۴ و ۱۶ اقدام داشتیم.سینه درد و درد معده و نفخ و باد گلوی زیاد و تهوع و افزایش بزاغ از علائم اصلیه. الان دودوزه زیر دلم درد میکنه انگار میخوام پریود شم اما هیچی نمیاد ترشح سفید میاد. از طرفی هم جز یه باد اونم پارسال شهریور که قرص خورده بودم برا التهاب رحم و باعث دوروز تاخیر تو پریودم شد هیچ وقت سابقه تاخیر پریودی نداشتم. بیبی چک دیروز زدم منفی بود اابته صبح نزدم بعد افطار زدم. بازم نمیدونم چرا پریودنمیشم

تبریک میگم عزیزم. انشالله به سلامتی زایمان کنی❤ منم امروز یک روزه عقب زدم وروز ۳۳ سیکلمه. همیشه دور ...

خوب ازمایش بده مطمئن بشی. منم بزاق دهنم زیاد بود. یه جوری که روزه بودم به الوچه و نمک فکر میکردم اب از دهنم راه میوفتاد.

خوب ازمایش بده مطمئن بشی. منم بزاق دهنم زیاد بود. یه جوری که روزه بودم به الوچه و نمک فکر میکردم اب ...

بعدازظهر پریود شدم ولی یه پریودی عجیب و غریب و دردناک. یه چیز بزرگ بافت مانند سفید که دورش خون بود اومد ریخت.قبلش از درد شکم و کمر داشتم میمردم. حس میکنم دچار بارداری شیمیایی شدم

بعدازظهر پریود شدم ولی یه پریودی عجیب و غریب و دردناک. یه چیز بزرگ بافت مانند سفید که دورش خون بود ا ...

مطمینی باردار نبودی؟ من اون بار که سقط کردم دقیقا همین جوری بود . متاسفانه فکر کنم هرچی بوده از بین رفته انشالله ماه بعد 

خدایا !!!!!!!!!
بعدازظهر پریود شدم ولی یه پریودی عجیب و غریب و دردناک. یه چیز بزرگ بافت مانند سفید که دورش خون بود ا ...

انشالله خیره. من شنیدم دکترای طب سنتی وقتی رحما پاکسازی میکنن بعدش یه توده سفید با پریودی میاد

انشالله خیره. من شنیدم دکترای طب سنتی وقتی رحما پاکسازی میکنن بعدش یه توده سفید با پریودی میاد

عنوان :سلام من در پریودی اخیرا یک لخته گوشت مایل به سفید
دکتر مژده عبدلی خالدی (متخصص زنان، زایمان و نازایی): نه بافت رحم بوده. چیز مهمی نیست

عنوان :سلام من در پریودی اخیرا یک لخته گوشت مایل به سفید دکتر مژده عبدلی خالدی (متخصص زنان، زا ...

تو نت سرچ کن اکثرا نوشته بافته رحمه