2777
2789
رفتم سونو گفت یه فولیکول ۱۸ داری دوتا ۱۵ و ۱۶. البته دکتر خودم به خاطر ماه رمضون نوبتش تا ۵ بعد از ظ ...

اون دکتر واسم امپول hcg نوشت و شیاف سیلیکوژست. شیافا به خاطر پرولاکتینم نوشت که خدایی نکرده سقط نشه

خدا هزار مرتبه شکر به خاطر هدیه قشنگت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قرصی برای پرولاکتین خوردی؟؟پرولاکتینت چند بود؟؟؟

اول دو ماه برمو کریپتن خوردم چون داستینکس پیدا نکردم ولی بعد داستینکس خارجی پیدا کردم فقط سه تاشا خوردم

اول دو ماه برمو کریپتن خوردم چون داستینکس پیدا نکردم ولی بعد داستینکس خارجی پیدا کردم فقط سه تاشا خو ...

۱۵ هم رفتم دکتر و hcg زدم. گفت از فردا اقدام کن. من ۱۶ هم و ۱۷ هم اقدام کردم. البته میشد بیشترم اقدام کنم ولی چون پسربچه دلم میخواست فقط دو روز اقدام کردم

۱۵ هم رفتم دکتر و hcg زدم. گفت از فردا اقدام کن. من ۱۶ هم و ۱۷ هم اقدام کردم. البته میشد بیشترم اقدا ...

روز ۲۰ ام پری یه لرز شدید گرفتم که حدس زدم خبریه. البته بگم من سرمایی وی ایمان کلا داغ داغ بودم

روز ۲۰ ام پری یه لرز شدید گرفتم که حدس زدم خبریه. البته بگم من سرمایی وی ایمان کلا داغ داغ بودم

فرداش که ۲۱ پری بود سردرد عجیب گرفته بودم و پهلوها تیر میکشید. اشتهام خیلی زیاد شده بود.‌ چون روزه میگرفتم گفتم شاید از علایم روزس

منم سر دخترم لرز گرفتم ی شب حالم خیلی بد شد ولی فرداش انگار ن انگار بعد فهمیدم باردارم

فرداش که ۲۱ پری بود سردرد عجیب گرفته بودم و پهلوها تیر میکشید. اشتهام خیلی زیاد شده بود.‌ چون روزه م ...

روزای بعد هی سرد و گرم میشدم ولی سرم و زیر بغلم همیشه داغ بود

روزای بعد هی سرد و گرم میشدم ولی سرم و زیر بغلم همیشه داغ بود

یکی از علایمم که خیلی امید داشتم حامله باشم چشمام بود. یکم زرد شده بود و کوچیک. داخلش رگهای خون بود

یکی از علایمم که خیلی امید داشتم حامله باشم چشمام بود. یکم زرد شده بود و کوچیک. داخلش رگهای خون بود

دلمم انگار یه چیز توش باشه سفت بود و درد میکرد نمیتونستم روش بخوابم. البته بگم یه روزایی دردش به کل قطع میشد

دلمم انگار یه چیز توش باشه سفت بود و درد میکرد نمیتونستم روش بخوابم. البته بگم یه روزایی دردش به کل ...

روز تولد امام حسن روز ۲۶ پری بود. به نیت امام حسن بی بی گذاشتم منفی بود کلی ناامید شدم

دلمم انگار یه چیز توش باشه سفت بود و درد میکرد نمیتونستم روش بخوابم. البته بگم یه روزایی دردش به کل ...

عزیزم‌مبارک‌باشه.دل درد و نفخ و بدن‌درد چی؟بعدشم‌علایم‌پرولاکتین بالا چی بود برا شما؟

روز تولد امام حسن روز ۲۶ پری بود. به نیت امام حسن بی بی گذاشتم منفی بود کلی ناامید شدم

امروز بعد سحر دوباره بی بی گذاشتم به نیت شب قدر. منفی بود کلی نا امید شدم و خوابیدم