2777
2789

سلام گل خانوما

جنین من قلبش تشکیل نشده

دکترم داروگیاهی تجویز کرد 

بعد از ۵ روز مصرف 

روز سوم لکه بینی شروع تا دو روز 

روز سوم خونریزی 

کسی بوده با این شرایط 

جنین چند روزه دفع میشه 

و اینکه قرص برام نوشت ۴ تا ک دفع نشه استفاده کنم

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸

منم تازه سقط شداول گفتن قلب نداره بعدگفتن ساک خالیه باکیسه زرده صبرکردم ۸هفته وجندروز طبق سونوودهفته طبق پریود لکه دیدم بعدرفتم بیمارستان گفتن برویه هفته صبرکن خودش سقط میشه زعفرون دم کن بخورخوردم وعطاری عرس پشت پرده بارازیانه وتخم شویدگرفتم پیاده روی کردم چندروزبعددردخفیف داشتم وسط روزیهوزیادشد فشارم افتادشوهرم اومدسریع بردمطب سرم ومسکن زددردم کم شدتا۱۱شب دوباره دردداشتم وهمش بالااوردم تا۳ونیم شب بعدخوابیدم تاده صبح پاشدم صبحونه بخورم دوباره شروع شدتا۳چهارساعت وهمش بین دردا لخته دفع شدوفعلادوروز خون ریزی کم شده ویه دردخیلی کم دارم حالانمیدونم کامل سقط شده یانه

منم تازه سقط شداول گفتن قلب نداره بعدگفتن ساک خالیه باکیسه زرده صبرکردم ۸هفته وجندروز طبق سونوودهفته ...

اول اینکه متاسف شدم چون در شرایط شما هستم 

و اینکه بزودی نی نی سالم خدا بده بهتون

عزیزم چند روز طول کشید ؟ 

یعنی نرم قرص بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تازه سقط شداول گفتن قلب نداره بعدگفتن ساک خالیه باکیسه زرده صبرکردم ۸هفته وجندروز طبق سونوودهفته ...

دکترم گفت ی چیزی شبیه پوست مرغ و توپ مانند باید دفع کنی ک ساک بارداری هست در غیر این صورت دفع نشده 

اول اینکه متاسف شدم چون در شرایط شما هستم  و اینکه بزودی نی نی سالم خدا بده بهتون عزیزم چند ر ...

راستش من مجبورشدم توخونه سقط کردم هم داروش گیرنیاوردم هم اینکه ازبیمارستان میترسم هم کروناهم میترسم حالا نمیدونم کامل سقط شده یانه اگه قوی هستین وفشارپایین نداری میتونی خونه سقط کنی چون دردش قابل تحمله از زایمان طبیعی کمتره ازپریودی بیشتر.اگه صبزکنی بنظرم خودش سقط میشه شماجندهفته ای

دکترم گفت ی چیزی شبیه پوست مرغ و توپ مانند باید دفع کنی ک ساک بارداری هست در غیر این صورت دفع نشده&n ...

پس مال من هنوزمونده فقط لخته دفع کردم اول تیکه های کوچیک ویه دونه اندازه گردوبزگتربعد کوچیک کوچیک 

راستش من مجبورشدم توخونه سقط کردم هم داروش گیرنیاوردم هم اینکه ازبیمارستان میترسم هم کروناهم میترسم ...

الان ده هفته 

من دکترم قرص داده ک راحت میتونم تهیه کنم 

ولی میخوام با گیاهی سقط کنم 

چون بهتره

پس مال من هنوزمونده فقط لخته دفع کردم اول تیکه های کوچیک ویه دونه اندازه گردوبزگتربعد کوچیک کوچیک&nb ...

بله سعی کن دارو گیاهی رو ادامه بدی 

و کنجد سیاه بگیر آسیاب کن و ده قاشق با دو لیوان آب جوش بریز روش جرعه جرعه تا شب بخور به دفع کمک میکنه

الان ده هفته  من دکترم قرص داده ک راحت میتونم تهیه کنم  ولی میخوام با گیاهی سقط کنم  ...

حرف شماهم درسته من هرشب میرم پیاده روی بجزاون دوشبی که دردداشتم بنظرم وسیله درازنشت پارک وپیاده روی تند تاثیرداره واینکه من بعددردا کاچی خوردم وشکمم روباروغن زیتون چرب کردم وهمش پیش خودم میگم به همین دلیل دردم متوقف شدشایدم اشتباه فکرکنم