2777
2789
عنوان

به مامانم دروغ گفتم لو رفتم کمکک😭

185 بازدید | 19 پست

طولانیه ببخشید خاهشا راه حل بدین ب مادرم چی بگم...منو شوهرم سه روزه قهریم ب مادرم نگفته بودم.هیچ حرفی نمیزنیم باهم قبل اینکه قهر کنیم زنداداشم زنگ زد دعوتمون کرد شوهرم اخم و تخم کرد ک ما نمیریم فلان بیسار( البته بهش حق دادم چون چندماهه بیکاره) 

امروز زنداداشم واسه بچش تولد گرفته بود منم بچم سرفه الرژیکی داره خلاصه صبح شوهرم رفت بیرون مامانم چندبار ب گوشیم زنگ زده نشنیدم ب شوهرم زنگ زده اونم جواب نداده بچمم پشت سرش گریه کرد اونم برد رفتن دکتر.. قبل اینکه اونا بیان مامانم بهم زنگ زد ک میای تولد؟ گفتم معلوم نیست بچم مریضه خلاصه مامانم گیر داد گفتم بابا با شوشو سر موضوعی قهریم حوصله ندارم نمیتونم گفتم ی مبلغ پول اگه داری بده ب عنوان کادو منم بعد قرضمو میدم .. خلاصه گفت اگه خاستی بیای خبر بده.. شوهرم عصر ک اومد مامانم زنگ زد گفت پشیمون نشدی؟ گفتم بچمو میخام ببرم دکتر نمیرسم شوهرم اینارو نشنید .الان شوهرم زنگ زد ب مامانم ک کار داشتین ؟ الان پشت در شنیدم ک گفت ظهر باهم بردیمش دکتر😑 شوهر نمیدونه ک ب مامانم گفتم قهریم دروغ منم او رفت ای خدا حالا ب مامانم چی بگم؟؟

بگو ظهر بردیم خوب نشدهه الان باز میخام ببرم نشونش بدم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دستواین مامانا اینقدر زنگ زنگ زنگ تا سر در نیارن ول کن نیستن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

خودت به زن دادتشتوزن بزن بگو بچه مریضه اگه بیایم بچه شما هم مریض میشه بعدم به مامانت بگو خودم زنگ زدموزن داداش تبریک گفتم گفتم به خاطر مریضی بچه نمیتونیم بیایم بلکه مادرت وا بده

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
وای اره .حالا چکار کنممم مطمئنم زنگ میزنه چرا دروغ گفتی

جواب نده بگووبچه بی حاله کار دارم خداحافظ

حالا تا ما بزرگ بشیم کارشون دعوا یا باباهه بودا سر هر چیزی دعوا و دلخوری داشتن الان ما بگیم دعوا کردیم تعجب میکنن .زت و شوهر دعوا میکنن دیگه اخر شبم سرشونو رو یه بالش میزارن

خب اخرش چی 😑😑

مجبور نیستی توضیح بدی بگو حل شد تو و بابا دعوا نمیکنید؟

خب اگه مامانم بگه چرا الکی گفتی چی بگم

بگو از بس زنگ‌میزنی   

حالا تا ما بزرگ بشیم کارشون دعوا یا باباهه بودا سر هر چیزی دعوا و دلخوری داشتن الان ما بگیم دعوا کرد ...

اوف اونا ک اره تازه اگه بخام تعریف کنم کلی سرزنشم میکنع .. حالا من گفتم عصر میرم دکتر شوهرم گفت ظهر رفتیم اینو چی بگم 🥴🥴