2777
2789
عنوان

منتظر فرزند

1249 بازدید | 28 پست

بچه ها من دلم نی نی میخواد نشده تا حالا 

هرکی هر دعای بلد بهم یاد بده 

اگه میشه لطف کنید خودتونم برام دعا کنین شاید خدا صدای شمارو شنید و حاجتم داد

ختم_سوره_حمد

🍃🌺ختم سریع الاثر سوره مبارکه حمد به جهت حل تمامی مشکلات و علی الخصوص بچه دارشدن

🍃🌺هر كس بين نماز صبح و نافله اش سوره حمد را 41 مرتبه چهل روز بدون فاصله بخواند، خداوند حاجت او را برآورده مى كند هرچه كه باشد (البته حاجت شرعى ) حتى اگر به نيت اولاد باشد خدا اولاد روزى او مى كند.

🔔به تمام عزیزانی که مشکل بچه دار شدن‌دارند این ختم ویژه رو حتما بفرستید که سوره حمد دوای همه دردهاست...🍃🥀

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

عزیزدلم تو این شبای قدر بخواه  به امام زمانمون متوسل شو حاجت رواشی انشاءالله💛💛💛💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💠 روز 25 ماه مبارک رمضان ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری لای قران با یه صدقه تا سال دیگه نی نی رو بغل میگیری ان شاءالله (دوستی گفت با این کار حاجتم رو گرفتم) در کل برای همه حاجتی مجرب هست که اگه حاجتی دیگه بود فقط حاجتت رو مینویسی 

🔆لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ 49

🔆از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد

🔅أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ 50

🔆و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرااو دانا و تواناست

💸صدقه اش کنار بزارید تا فهمیدید حاجتتون روا شد همون لحظه صدقه رو رد کنید💸

⬆️عزیزان فرصت رو از دست ندین خییلی ها خدا شاهد حاجتروا شدن مخصوصا برا نی نی دار شدن⬆️⬆️

⭕️⭕️دوستانی میگن عذرشرعی دارن میتونید به کسی بدین براتون بنویسه و حاجتت هم پائینش میتونید کسی براتون آیه بنویسه و خودتون حاجت و حتمااا مواظب باشید دستتون به آیات نخوره

برای رسیدن به آرزوم دعا کنید 🙏❤

من برات دعا میکنم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
💠 روز 25 ماه مبارک رمضان ایه 49 -50سوره شوری رو می نویسی اسم زن وشوهر رو هم می نویسی زیرش می زاری ل ...

باید حاجتمون بنویسییم یا نیت کنیم برا حاجتم بنویسیم کافیه

من شنیدم شب 19 رمضان امشب میخوام بنویس

چندساله ازدواج کردی؟از همه لحاظ امادگیشو دارین؟

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

💢🚀🚀💢 Meh ahang 💢🚀🚀💢, [⁨1⁩ می ⁨2021⁩ در ⁨12:56⁩]

#زیارت_به_نیابت

🔹آغاز ثبت نام زیارت به نیابت امام حسین (علیه السلام) برای شب اول قدر

https://imamhussain.org/persian/32391

صفحه زیارت به نیابت: https://imamhussain.org/persian/enaba/

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
💢🚀🚀💢 Meh ahang 💢🚀🚀💢, [⁨1⁩ می ⁨2021⁩ در ⁨12:56⁩] #زیارت_به_نیابت 🔹آغاز ثبت نام زیارت به ...

بزنيد روى قسمت ثبت نام زيارت نيابتى 

و اونجام اسم تون 

اسم كشور و ايميل ازتون مى خواد

بعد حاجات تون رو بنويسيد

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
سعی میکنم بخونم و 40 رو پشت هم که نمیشه وقتی پریودیم چی؟

اشکال نداره عزیزم بقیشو بعد پریودت بخون

مهم فقط اینه که اون موقع از شب که درای رحمت خدا به روی زمینیا بازه ازش بخوای و از ته دلت سوره رو بخونی😍💚