من امروز روز ۵ دوره ماهیانه ام بود و تموم شده بود رفتم غسل کردم تا روزه بگیرم الان بعد نماز داخل سرویس دوتا رگه خون قرمز و ی قهوه ایی دیدم احساس میکنم از قبل مونده بودن میخام بدونم یعنی نمیتونم امروز رو روزه بگیرم؟یا ب عنوان لک و اینا حساب میشه؟چون یک روز بود تمام شده بود دورم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیلی احکام این عادت ماهانه و روزه سخت و پیچیده است منم هرسال مشکل دارم باهاش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
روز اول قاعدگیتون چ ساعتی پریود شدین؟ و چه روزی تاریخ دقیق
ماه های قبل قاعدگیتون چن روزه اس؟
من فقط تا ۲۵ سالگی فرصت دارم تا:( در زبان اسپانیایی مسلط شوم مدرک سطح دوم حوزه رو با بهترین معدل کسب کنم و برای سطح سوم تلاش کنم و مقدمات آموزشگاه نقاشی و تحصیل در دانشگاه نقاشی فراهم کنم)اهداف من فقط و فقط و فقط برای رضای خدا و سربازی آقا امام زمان ( عج) من باید علاوه بر تلاش برای این اهداف به خودسازی هم توجه کنم😇خدایی فک کنم بالای ۱۰ تا اکانتم رو ترکوندن 😑این آخریه😅😁