2777
2789
عنوان

افسردگی بعداززایمان گرفتم ..هیچ انگیزه ای واسه زندگی کردن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 20 پست
بخدا هیچ کم وکاستی واسه بچه هام نمیذارم فقط خودم داغونم ..واسه خودم خیلی کم کاری میکنم خیلی 

منم دوتا بچه دارم  هردو سزارین بودم  به خودت امید بده  از داشتنش لذت ببر  فقط اگه میتونی هرروز یه ربع برو بیرون پیاده روی برگرد

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
به این فکر کن که جای من بودی و انتظار بچه میکشیدی و ازاین دکتر به اون دکتر میرفتی

امضات  ان شاالله 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم 😔اما نمیدونم چرااینجور شدم ..من کسی بودم که زندگیم همیش ه برق میزد از تمیزی ولی الان حوصلم ...

منم همینم بخاطر اینه اخبار و محیط زندگیمون پر استرسه، هیچ فیلم و برنامه شادی نیس، اطرافیان شاد هم نداریم

از خودت شروع کن فقط بخند و شاد باش!

کلی قربون صدقه بچه ات برو و فکر کن بهترینه و در گوشش بگو

برنامه های شاد بذار بخند نبود صدای قرآن بذار و رویا نویسی کن

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
بدبختی اینجاس از وقتی زایمان کردم یه شب درمیون میان خونمون مااصلا نمیریم بخدا اصلا از کرونا واهمه ند ...

به خودت بقبولون که دارن محبت میکنن میان و عاشق بچه ات میشن و کلی در آینده بچه ات حامی داره و تنها نیس و همش به چیزای مثبت فکر کن

منفی هیچی رو نبین، اگر اومدن انقدر بلند بلند مال بچه شعر خوب بخون ، چیزی گفتن بگو دلت میادعسل مامانو😍 

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖