2777
2789

مادر شوهرم چند روزه رفته تهران 

پدر شوهرم تنهاست

منم شوهرم کار براش پیش اومد یکی دو روز رفتم خونه مامانم ذیروز به خانوادم البته فقط خانوما گفتم بیان اینجا 

اینجا قرمه سبزی بار گذاشتن خلاصه امروز با مادر شوهرم حرف میزدیم گفتم دیروز قرمه سبزی بار گذاشتیم برا اونم بفرستم؟ گفت اخه شام داره بفرستی هم دیگه خیلیی کهنه میشه غذای مونده میشه اخه قرمه سبزی در عرض دو روز خراب میشع؟ 

این در حالی هست که ماکارونی که دو روز مونده بودوفرستاد برا خانوادم

بنظرتون زود جوش اوردم یا حق  با اونه

منم غذا که بمونه دوست ندارم حالا ایشون بلد نبوده چی بگه از لفظ کهنه استفاده کرده

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فک نکنم قرمه سبزی در عرض دو روز ارزش خودشواز ذست بدهباز ماکارونی باشع یچیزی

کاری به ارزش غذایی نداره خواهر  من خودم شخصاً دوست ندارم غذا بمونه باید تازه باشه نهایت تا فردا ازش داشته باشم دیگه بعدش قابل تحمل نیست بازم میگم سلیقه ای هست این موضوع 

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

با یکبار مجدد گرم کردن که غذا خراب نمیشه اتفاقا قورمه سبزی وقتی یکی دوروزه بعد خورده میشه خوشمزه تر و جاافتاده تره

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
اخه فک نکنم قرمه سبزی در عرض دو روز ارزش خودشواز ذست بدهباز ماکارونی باشع یچیزی

خب بعضی ها دوست ندارن 

منم غذا مونده نمی‌خورم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍