سلام من ۲۰ روزه زایمان کردم ..چندروزه بشدت افسردگی گرفتم وحالم خیلی خرابه ..واسه یه روزم نمیتونم تو خونمون بمونم از خونمون به شدت متنفرم و کلا امید وانگیزه ای واسه ادامه زندگی ندارم همش یا تو فکرم یا ناراحتم یا سرم درد میکنه یا دارم گریه میکنم ..داغونم داغون ..
کسی مثل من بوده؟؟نمیدونم چرا حس عذاب وجدان دارم ..دخترمم زردی گرفت ۵ روز زیر دستگاه بود اینقدر تو فکر بودم داغون شدم ..بقیه هم عوض اینکه مراعات حال منو بکنن چپ وراست هی میگن وای بچه چقدر ریزه چقدر سیاهه فلانه بخدا روانی شدم ویگه نمیتونم ادامه بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه موجود گوگولی❤😍 فقط با دستای شما آروم میشه❤ عاشق صدا و بغل شماست
شش ماه دیگه دلت ضعف میره انقدر قشنگ میخنده😍😍
کل امید اون بچه شمایی
عمیقا عاشقته و به برکت اون بچه شما مورد رحمت خدایی❤
کلی چیز مثبت و گوگول داره😍😍
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
بچه رو بزار پیش همسرت یه ربع برو پارک پیاده روی کن برگرد حالت خیلی بهتر میشه من سر دخترم خیلی حالم بد بود زمستان هم بود یک روز در میون بیست دقیقه میرفتم دور میزدم یا لباس نخی چیزی برا دخترم میخریدم حالم بهتر میشد برمیگشتم
میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی
کسی مثل من بوده؟؟نمیدونم چرا حس عذاب وجدان دارم ..دخترمم زردی گرفت ۵ روز زیر دستگاه بود اینقدر تو فک ...
رفت و آمد نکن! هر بچه ایی نیاز به یه مادر قوی و حامی قابل اعتماد نیاز داره! هی با خودت بگو برای بچه ات بهترینی! تو صلاح بچه رو میخوای و واسه یه مادر سیاهی و سفیدی و اینا مهم نیس
یا ادمای انرژی مثبت رفت و آمد کن
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
رفت و آمد نکن! هر بچه ایی نیاز به یه مادر قوی و حامی قابل اعتماد نیاز داره! هی با خودت بگو برای بچه ...
بدبختی اینجاس از وقتی زایمان کردم یه شب درمیون میان خونمون مااصلا نمیریم بخدا اصلا از کرونا واهمه ندارن برعکس من همش حس میکنم اینا ما رو مبتلا میکنن ازطرفی هم خواهر برادرای شوهرم هستن هیچی نمیشه بگی بهشون