2777
2789
عنوان

فرض کنین دوتابچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 94 پست
فردا اگه گفت گوشی اگه گفت دوچرخه اگه واگه های دیگه من نتونستم فراهم کنم اونموقع نمیگه غلط کردی منو ...

خب مگه دنیا تموم شده؟تو قصد نگه داشتنش رو داشته باش چند روز نشده برکتش رو میبینی..یکی از دوستام سقط کرد بعد 9 سال هنوز خودشو میخوره...انقد بدبیاری دید که سالهای اول....عقد بود..الان انقد ناراحته میگه کاش نگه میداشتم و بخاطر ترس از قضاوت دیگران سقطش نمیکردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا اگه گفت گوشی اگه گفت دوچرخه اگه واگه های دیگه من نتونستم فراهم کنم اونموقع نمیگه غلط کردی منو ...

ان سالله یک واحد دیگه هم‌مبخرید واسه سومی😉 خودش سهم خودش رو میاره. نگران نباش 

شما جوونید. میتونید.‌خدا بزرگه و خیلی راهه تا اون خونه ها لازمشون بشه گلم.‌

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

درسته ولی  روزی  دهنده خداست،  از ته دلت دعا کن انقدر مستقل و قوی و باعرضه باشن که بتونن خودشون بترکونن

بعدشم الان تازه اول راهی

تا ۳۰ سال دیگه انشالا یه خونه دیگه هم میخری

بعدشم مادر پدر وظیفه ندارن خونه بدن! 

اصلا شاید دختر بود یه داماد پولدار گیر آوردی 

بس پر خدا که اون حساب همه چی رو کرده

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖