2777
2789
عنوان

فرض کنین دوتابچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه..حتما دارویی خوردی که با ال دی تداخل داشته.آنتی بیوتیک مصرف نکردی یک ماه پیش؟

یادم نمیاد چهاهمیتی داره سبو شکسته و آب ریخته و

منم و هزار درد بی درمان

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

من تاپیکامو پاک کردم....ولی دقیقا دوسال پیش همین موقع ها بود،ازناراحتی اینکه باردارم داشتم دق میکردم،همش درموردسقط همینجا سوال میپرسیدم....الان هردوشون خوابیدن،هیچ اذیتی هم نداشتن 

من تاپیکامو پاک کردم....ولی دقیقا دوسال پیش همین موقع ها بود،ازناراحتی اینکه باردارم داشتم دق میکردم ...

اگه منم دومی بود اصلا یه لحظه هم فکر سقط نبودم ۱۱سال نشد،نشد،نشد

تا دومی و آوردم

سومی ناخواسته شد

ببخشید که میپرسم...درکنار قرص پیشگیری طبیعی رو رعایت نمیکردین؟

چرا اصلا خودمون موندیم چجوری شد

من ده سال جلوگیری کردم ناشی نبودم که

بجه هرچی بیشتر بهتر ، فقط مهمه که طوری تربیت کنید که دم پیری دستتون رو بگیرن 

به قول یکی میگفت هر خانواده یه ایالته، و فرزندا اون ایالت رو تشکیل میدن و حفظ میکنن

هرچی در بیشتر بهتر

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
میدونم راحت نیست که برام ازش گذشتن ولی دلم بری این دوتا بیشتر میسوزه

سومی هم بچه ته. فقط فرقش اینه ک هنوز ندیدبش. 

نگهش دار تا جندسال دیگه از یاداوری چنین فکری، ب خودت بلرزی. وقتی نگاهشون‌میکنی و سه بچه میبینی ک همه رو یک اندازه دوست داری و نمیخوای خار ب پای هیچکدوم بره، یاد امروز بیفت. ببین چقدر خدا رو شکر میکنی ک این فکر عملی نکردی. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
خدهروشکر خدا حفظشون کنه پسر بزرگ من۱۱سابشه کوچیکه ۱سالشه همیشه از بجه با فاصله ی سنی کم وحشت داشتم

ما فاصله سنی کم داشتیم، عالی بود واسه ما ، زندگی رو لحظه به لحظه باهم تجربه کردیم، با یه حس مشترک و هوای همو کلی داشتیم

خدارو شکر واقعا

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
بجه هرچی بیشتر بهتر ، فقط مهمه که طوری تربیت کنید که دم پیری دستتون رو بگیرن  به قول یکی میگفت ...

فردا اگه گفت گوشی اگه گفت دوچرخه اگه واگه های دیگه

من نتونستم فراهم کنم اونموقع نمیگه غلط کردی منو زاییدی وقتی نمیتونستی تامینم کنی

من برای اون دوتا برنامه ریزی کردم

یه خونه سه طبقه داریم میسازیم که یکیش برای ماس دوتاش برای اونا