یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من تاپیکامو پاک کردم....ولی دقیقا دوسال پیش همین موقع ها بود،ازناراحتی اینکه باردارم داشتم دق میکردم،همش درموردسقط همینجا سوال میپرسیدم....الان هردوشون خوابیدن،هیچ اذیتی هم نداشتن
بجه هرچی بیشتر بهتر ، فقط مهمه که طوری تربیت کنید که دم پیری دستتون رو بگیرن
به قول یکی میگفت هر خانواده یه ایالته، و فرزندا اون ایالت رو تشکیل میدن و حفظ میکنن
هرچی در بیشتر بهتر
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
میدونم راحت نیست که برام ازش گذشتن ولی دلم بری این دوتا بیشتر میسوزه
سومی هم بچه ته. فقط فرقش اینه ک هنوز ندیدبش.
نگهش دار تا جندسال دیگه از یاداوری چنین فکری، ب خودت بلرزی. وقتی نگاهشونمیکنی و سه بچه میبینی ک همه رو یک اندازه دوست داری و نمیخوای خار ب پای هیچکدوم بره، یاد امروز بیفت. ببین چقدر خدا رو شکر میکنی ک این فکر عملی نکردی.
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
خدهروشکر خدا حفظشون کنه پسر بزرگ من۱۱سابشه کوچیکه ۱سالشه همیشه از بجه با فاصله ی سنی کم وحشت داشتم
ما فاصله سنی کم داشتیم، عالی بود واسه ما ، زندگی رو لحظه به لحظه باهم تجربه کردیم، با یه حس مشترک و هوای همو کلی داشتیم
خدارو شکر واقعا
خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد،اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖