2777
2789
عنوان

فرض کنین دوتابچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 94 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

کسی که دوتا بچه داره بارداری ناخواسته حرف بیخودیه به نظرم 

اسمش بی احتیاطیه نادونیه هرچی هست 

چرا یه بچه باید به خاطرش بمیره؟ 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من هیچ وقت نمی تونم در حق بچه اونم ظلم کنم پس نگه می دارمش

موسیقی                                                                         به جهان ... روح                                                               به ذهن ... بال                                                               به تخیل ... پرواز                                                                و به هر چیزی ... زندگی میبخشد                  

شما کسی بهت هدیه بده رد میکنی؟؟بچه ناخواسته درواقع هدیه خداونده که دلش خواسته به بنده ش بده نباید هدیه رو پس فرستاد

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
فرض نمیکنم ، شرایطم تقریبا همین بود،،، فقط بچه دومم ۲/۵ سالش بود،،، حتی یک لحظه هم به نبودنش فکر نکر ...

کاش منم حداقل دونیم سالش بود بچم😥

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

نمیتونم قطعی بگم واقعا بستگی داره به حال و روزم تو اون زمان، 

شاید اگر زمان زیادی نگذشته باشه و همه چی خیلی بد باشه سقط ، ولی شرایط معمولی نه

اگر قلب داشته باشه نه هرگز 

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
نه  کسی که دوتا بچه داره بارداری ناخواسته حرف بیخودیه به نظرم  اسمش بی احتیاطیه نادونیه ...

اره منم دقیقا همینجوری فکر میکردم ولی الان توشم

قضاوت کردن کار آسونی نیست

من دو تا شیر ب شیرن

یبار بی بی خط کمرنگ افتاد بهش بعد چند ساعت

حالم بد شده بود

نمبدونستم باید خوشحال باشم یا ناراحت

تصمیمی گیری خیلی سخته

از پس این دو تا هم بر نمیام

اعصاب فولادین میخاد😁😝

اها راستی ازمایش دادم منفی بود

ولی باز ناراحت شدم😂😂😂😂😂

♥️💞
نمیتونم قطعی بگم واقعا بستگی داره به حال و روزم تو اون زمان،  شاید اگر زمان زیادی نگذشته باشه ...

قلب نداره