2777
2789
عنوان

فرض کنین دوتابچه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 94 پست
کاش منم حداقل دونیم سالش بود بچم😥

فرقی نداره، پسر من همچنان پوشک میشد،، شیر میخورد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به هیچ وجه سقط نمیکنم....وقتی پسراولم یک ونیم ساله بود دومی رو ناخاسته باردارشدم....خیلی ناراحت بودم،کلی دمنوش خوردم،کلی بپر بپر کردم که سقط بشه،خونریزی هم کردم،دقیقا تاچهارماهگی خیلی تلاش کردم برای سقط....ماه چهارپشیمون شدم،شروع کردم به خودم رسیدم،تازگیا برنامه ی زندگی پس اززندگی رو میبینم خیلی ناراحتم چرا تلاش کردم پسرمو سقط کنم😔خداروشکر سقط نشد،خدابمن رحم کرد

من دوتا بچه شیر ب شیر دارم..فکر حاملگی سوم دیونم میکنه عمرااا دیگ ب بچه فک نمیکنم

خیلی سخته شیر به شیر؟

بیشتر اذیتش از چه نظره

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
قلب نداره

الان باز فکر کردم والا دیدم حتی اگه قلبم نباشه ولی اوضاع خونه و مالی و روحی خوب هم نه فقط متوسط باشه و بد نباشه لااقل نگه میدارم 

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
نه به هیچ وجه سقط نمیکنم....وقتی پسراولم یک ونیم ساله بود دومی رو ناخاسته باردارشدم....خیلی ناراحت ب ...

الان باردار شی چیکارمیکنی

الان باز فکر کردم والا دیدم حتی اگه قلبم نباشه ولی اوضاع خونه و مالی و روحی خوب هم نه فقط متوسط باشه ...

میدونم این بیاد اون دوتا باید سختی بکشن اصلا برنامه برای بچه سوم نداشتم

الان دستمون خالیه در حالساخت خونه اییم

چه تعبیر قشنگی👌

🌹🌹

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
بیشتر لج میکنن باهم الان ک بزرگ شدن کوچیکم ک بودن اصن نمتونسم ب خودم زندگی برسم خیلی سخت بود خیل ...

چند وقتشونه ؟

دخترن یا پسر؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....