در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
دست روم بلند کنه و خیانت البته بچه هامو میبرم خودمم نمیرم خونه بابام برای همیشه میزارمو میرم خوشم نمیاد برم گوشه خونه بابام گریه کنم بعد بیان دل بسوزنن
مهرماهی ام مهربونم اما بی اعصاب!!بسیارتومخی وبیش ازحدپیگیرهمه چیز! کلافم ازغرورو لجبازی غیرقابل توصیفم آدمی مثل خودم رو نمیتونم تحمل کنم هوش وحافظه م مثل ساعت کارمیکنه واین منو عصبی میکنه !!نخند......این یه واقعیته که زندگیمو مختل کرده.......پرخاشگری ازویژگی های بارز وی میباشدصفات اخلاقی منفی درمن نمایان تراست⛔............ به کسانی که ادعای علامه ی دهربودن دارن توهین خواهم کرد!پس برای تحمیل طرز فکرت بمن منو ریپلای نکنحدوحدود خودتو بدون تابرات بهترین دوست باشم❤