2777
2789
عنوان

ازرفتارهای عجیب غریب خانواده همسر سابقم درحق من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 67 پست
۲۲_۲۳سالگی ازدواج کردم...۷سال بعد جداشدم...الان _۲۹_۳۰هستم

عزززیززرم تازه اول راهی

کلی فرصت داری

بهترین تصمیمو گرفتی

فامیله ماهم کای مشکل داشت با شوهرش اونم 22سالگی ازدواج کرده بود همیشه تو جنگ و دعوا بودن

ولی انقدر کشش داد فرررررصت داد اخر شد 46سالش و تازه جدا شدع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایوااای چرااا😔اگ ناراحتت نکنه تعریف کن عزیزم😔

شوهر عوضیش دست بزن داشت. مادر شوهر عفریتش هم آتیش بیار معرکه بود تو همه چیز زندگیشون دخالت میکرد.

هروقت که خواهرم با اون بی وجدان دعواش میشد بجای مشاور و راه حل اصولی خواهر طفلک منو من میبرد پیش دعا نویس.

یبار تو دعواشون سر خواهرمو چند بار محکم کوبید تو دیوار به خاطر ضربه ها هر چند وقت یبار تشنج میکرد. جدا شد ازش اما دیر دیگه سلامتیشو از دست داده بود

یبارم که تنها بود تشنج کرد و خفه شد. به همین راحتی داغدار شدیم🖤🖤🖤

عزیزم خیلی خوب کاری کردی جدا شدی. طلاق همیشه بد نیست بعضی وقتا میتونه بهترین اتفاق زندگی یه آدم باشه ...

مادر شوهر منم اهل دعای. نمیدونم از دستش چیکار کنم.

هر بار میرم خونشون ، عین جغد نگام میکنه. بدش میاد از من .

چه خونواده بی فرهنگ و آشغالی. خدارو شکر که تونستی جدا بشی

ازبی فرهنگیشون هرچقدبگم کم گفتم...ببین هرموقعه باهمدبگه هم حرفشون بشه ،،همو شبانه ازخونه میندازن بیرون....دختر پسر زن مرد بزرگ و کوچیک هم نمیشماسن...همین رفتارو پسرشون بامن هم داشت..

شوهر عوضیش دست بزن داشت. مادر شوهر عفریتش هم آتیش بیار معرکه بود تو همه چیز زندگیشون دخالت میکرد. ه ...

ایوااای چقدر وقیح...بی رحم...چقد بی جدان... 😔...خداجای حق نشسته عزیزم..خدارحمتشون کنه..خوندم فاتحه😔