2777
2789
عنوان

ازرفتارهای عجیب غریب خانواده همسر سابقم درحق من...

| مشاهده متن کامل بحث + 1565 بازدید | 67 پست
ای جااانم عزیزممممم..😔🌺.. نمیدونم چی بگم..تنها چیزی ک ب ذهنم میرسه اینکه ب قول دکتر هلاکویی الان ...

چجوری آخه؟؟؟؟؟ تکون میخورم بهم میگه حیوون یا حرومزاده 😭 

پشت سرم به همه بد منو میگه زنگ میزنه خانوادش از من بد میگه خیلی وابسته خانوادشه از سرکار میاد خونه مستقیم میره خونه باباش تا ۱۱ ، ۱۲ شب ، سر بچه هام دادوبیداد میکنه پیش اونا به من و خانوادم فحش میده بهم میگه گمشو برو خونه بابات جات اینجا نیست ، خانوادش بهم بی احترامی میکنن به خاطر رفتارای شوهرم ،این چند روزه انقدر گریه کردم شبا تا صبح بیخوابم بدنم بی حس و خسته ست ولی خوابم نمیره تکون نمیتونم بخورم ، خیلی وقته تو فکرم با قرص خودکشی کنم دیگه تحمل زندگی کردن رو ندارم

چجوری آخه؟؟؟؟؟ تکون میخورم بهم میگه حیوون یا حرومزاده 😭  پشت سرم به همه بد منو میگه زنگ میزنه ...

مشوق طلاق نیستم عزیزم..ولی سوال شد برام شرایط جداشدن نداری؟؟خانودت حمایت میکنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشوق طلاق نیستم عزیزم..ولی سوال شد برام شرایط جداشدن نداری؟؟خانودت حمایت میکنن؟

اگه حمایتم میکردن و خانواده درست حسابی داشتم مجبور نمیشدم ۱۵ سالگی با یه آدمی مثل شوهرم که ۱۳ سال هم ازم بزرگتره ازدواج کنم خانوادم خیلییی داغونن و پسر پرست یعنی ما دخترارو آدم حساب نمیکنن فقط زود شوهر میدن که از سرشون باز کنن ، مجردی ام خونه بابام فقط فحش و کتک و فقر شدید و محدودیت شدید بود جوی که مامانم حتی برام نوار و لباس زیر و ... نمیخرید برای فرار از اونجا سنتی با شوهرم ازدواج کردم ، ۱۴سالم بود مامانم برام دنبال خواستگار بود رد کنه برم از خونه ، بابامم که انقدر آدم بدذاتیه مثل یزید میمونه 

اگه حمایتم میکردن و خانواده درست حسابی داشتم مجبور نمیشدم ۱۵ سالگی با یه آدمی مثل شوهرم که ۱۳ سال هم ...

خیلی ناراحت شدم..😔خودت باید ی فکری به حال خودت بکنی عزیزم..چاره ای نیست....حتی شده قانونی..

اگه حمایتم میکردن و خانواده درست حسابی داشتم مجبور نمیشدم ۱۵ سالگی با یه آدمی مثل شوهرم که ۱۳ سال هم ...

چندسالتونه خانومی..

اگ بهت بگم من چ مصیبت هایی کشیدم ...بامصیبت جداشدم..

یه علاقه کورکورانه...ک بعدها فهمیدم گیر چ آدمایی افتادم..ولی  بنا ب دلایلی خیلی سخت تونستم ازش ...

من فکر میکنم بیشترش تقصیر خانواده هامونه. از نداشتن خانواده تصمیم اشتباه میگیریم و بعدم پشت آدم نیستن که زبونشون رو دراز نکنن و بی احترامی نکنن