2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بهم پیام داد

2853 بازدید | 86 پست

گفت شماره کارتی ک ب اسمم بهش بفرستم ک برام پول واریز کنه

دوهفتس ک قهر کردم اومدم خونه بابام سر اینکه شوهرم چند وقته داره هرچی داریم رو میفروشه و معلوم نیست چیکار میکنه از ماشین بگیر تا طلا هام این سری هم داشت طلا های منو دخترمو در میورد با قیچی افتاد دنبادم منم رفتم راه پله شوهرم گفت برو خونه گفتم من پیش تو جونم در امان نیست و امدم خونه بابام. 

بعد دوهفته این پیام و داده منم میخوام طلاق بگیرم.

میشه راهنماییم کنید چی بگم ب پدر شوهرم تو جواب این پیامش

زندگی رو دوست دادم چون دخترم هست .         از دست خیلی ها ناراحتم .              خواستی برام دعا کن ممنون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ممنون از لطفتون

من خونه پدرم هستم خدا رو شکر همه چیز هست پول نیاز ندارم

با فلانی صحبت کنید شاید اون نیاز داره که هی داره سرمایه های زندگیمونو میفروشه

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

شماره کارت بده و مشکلت را توضیح بده

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

نظر من اینه ک تو بگی نه ممنون 

پیامه رو تو دادگاه نشون میده و میگه ما میخواستیم نفقه خودش یا بچه رو بدیم قبول نکرده .اگه هم بگیری ک دیگه میگه دادیم 

نطر خودت چیع

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه