2777
2789
اگه فقط مشکلتون کم‌تحرکی باشه، احتمالش زیاده به هر حال، هزینش کمتر از داروهای دو‌ماه همسر منه (ازین ...

دارو گیاهی ام رفتیم 😭😭😭😭😭خدایاااا  دیگه صبرم تموم شده

خدایاشکرت🐣  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خوب ولی اونجام هزینه اش زیاده الکی ی اسم دولتی روش گذاشتن

بلاخره باید درمان کنی

بعدش این هزینه رو یه جا نمیدی که، خودش یه پروسه ی طولانیه.

من مرکز ناباروری دولتی هم رفتم هزینه اش خیلی کن بود

ابن سینا هم رفتم، اونجا هم هزینه اش معقول بود، منتها من درمان رو ادامه ندادم

بخدا اگه بگم چقدر از لحاظ خورد و خوراک  چقدبهش میرسم باور نمیکنی نمیدونم چ حکمتیه

قسمت اینجوریه باید بسپری ب خدا اون خودش ب موقعه جوابتو میده 

شوهرت سیگاری نیس؟؟

🥰😍خدایا خودت تو دلیم و برام حفظ کن 🥰🤰میشه برای سلامتی تو دلیم ی صلوات مهمونم کنی 🤰🥰🍭۱۴۰۰/۴/۱۹بی بی چکم مثبت شد😍😍
ممنونم قدر نینی تو بدون♥️😔

☹☹عزیزدلم انشالله توهم به زودی باردارمیشی🥺❤

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
عزیزم قرار نیست خودت رو ببازی، هر چی یه راهی داره الان خیلی از زوجها درگیر این مسئله ان، 

نباختم اتفاقا این ۴ سال اصلا ناامید نشدم  ولی وقتی هیچ پولی نداریم خداهم نگامون نمیکنه چجور دیگه کم نیارم😭😭😭

خدایاشکرت🐣  
دکتر چی رفتین دقیقا؟تو روخدا راهنماییم کن

متخصص زنان و زایمان رفتیم البته من باردار بودم ۳ ماهه بود سقط شد رفتیم دکتر آزمایش نوشت معلوم شد اسپرم شوهرم کم تحرکه داروهاشم حدود ۲ تومن شد 

گناه من سادگی بود .