2777
2789
عنوان

بچمو دادم برای خواهرم که بچه دار نمیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 41 پست

قدیم رو‌کار ندارم ولی الان که جنین اهدایی و رحم اجاره ای وجود داره این کار به هیچ عنوان قابل دفاع نیست من اگر ده تا بچه هم داشته باشم هرگز حاضر نیستم اینکار رو بکنم حتی برای خواهرم 

belfijoon هستم                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم مادرشوهرم به شوهرم گفته بود یکی بیار بده به داداشت ولی من اصلا نمیتونم هضمش کنم مگه ...

تروخدا اینکارو نکنید، بگید بهشون برن از پرورشگاه بیارن، بچه های پرورشگاهی وضعیتشون مشخصه، اما اگه اون بچه بفهمه مادر اصلیش دورو اطراف خودشه خیلی ضربه میخوره، نکنید با بچه هاتون این کارو 🙁بقول اون حاج آقا تو کار خدا دست نبرید تقدیر این طور برای یکی خواسته ک بچه دار نشه، راه های دیگ رو امتحان کنند برای بچه دار شدن این همه علم پیشرفت کرده 

اگه فقیر باشم و بچم ناخاسته باشه و بدونم بچم جایی میره که شرایطش عالیه حتما در حقش اینکارو میکنم، اتفاقا چون خیرشو میخام پا رو دلم میزارم، اما اگه صرفا بچه دار بشم که یکیو بخام مادر کنم نه هیچ وقت چنین کاری نمیکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

جنون محضه

من که نمیکنم این کار رو

اینهمه بچه بی‌پدر و مادر تو پرورشگاه هست. بعد بیان یه بچه‌ای که خانواده و پدر و مادر داره رو از خانواده واقعی محروم کنن

برن از پرورشگاه بچه بیارن

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
من دوتا بچه دارم مادرشوهرم به شوهرم گفته بود یکی بیار بده به داداشت ولی من اصلا نمیتونم هضمش کنم مگه ...

قبول نکنی‌ها

به مادرشوهرت بگو دهنش رو ببنده و اگر خیلی دلش میسوزه برای پسرش، یا بگه دخترش برای برادرش بزاد یا بره یه بچه از پرورشگاه بگیره

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
جنون محضه من که نمیکنم این کار رو اینهمه بچه بی‌پدر و مادر تو پرورشگاه هست. بعد بیان یه بچه‌ای که ...

همینو بگو ،، اتفافا اونا احتیاج دارن یکی بیاد سرپرستی شونو قبول کنه اما بچه ای ک پدر و مادر داره نه، هرچی هم ک فقیر باشن