2777
2789
عنوان

بچمو دادم برای خواهرم که بچه دار نمیشد

| مشاهده متن کامل بحث + 3399 بازدید | 41 پست

همچین چیزی رو دیدم 

خانمه بچشو داد جاریش 

بعد چندسال جاریه بچه دار شد و با بچه ای که بهش داده بودن بدرفتاری میکرد 

اینام نمیگفتن بچه تو مال مایی و بیارنش پیش خودشون

الان ۲۷ سالشه و قضیه رو فهمیده با هردو طرف قطع رابطه س

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقوام ما بچشو داد خواهرش

دختره الان خیلی راصیه به خالش میگه مامان به مامانش میگه خاله هم رابطش با مامانش هم خالش هردو عالیه 

خانونه بچشو داد چون خواهرش بچه دار نمیشد

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

دایی منم بچشو داد به داداشش.... بچه دار نمیشدن... دختره بزرگ شد... زنه باردارشد بچه دار شد.... بعد به دختره گفتن تو دختر مانیستی ما دیگه نمیتونیم نگهت داریم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من دوتا بچه دارم مادرشوهرم به شوهرم گفته بود یکی بیار بده به داداشت ولی من اصلا نمیتونم هضمش کنم مگه میشه نه ماه تو شکمت نگه داری بعد بدی بره 😭😭. برادر شوهر چندین ساله بچه دار نمیشن از یه چر داره زندگیشون میپاشه ولی من دلم راضی نمیشه

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
جاریش بچه دار نمیشد اینم گفت من میارم میدم بهت باردار شد وقتی زایمان کرد تو همون بیمارستان بچه رو دا ...

نازاحت نیست  بچش خوشبخته 

منم شاید این کاررو بکنم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
از خودگذشتن نیست... بی عاطفه و بی مسولیتی خانواده بودن بچه رو دادن.... 

گاهی علتهای خاصی داره که به نفع بچه است که پیش خانواده دیگری بزرگ بشه،دیدم این مورد رو و الان خانمی تحصیل کرده با دو تا پسر هست که خاله اش را که بزرگش کرده از جون و دل دوست داره