2777
2789

سلام دوستان وقتتون بخیر، کسی برنامه دعوت شبکه یک رو میبینه؟؟ برنامه امشب یک خانم و آقایی بودن ک بچشونو داده بودن به خواهرِ خانمه،، خود پسر هم بود خانمه میگفت پنج تا پسر داشتم ششمی رو که حامله بودم گفتم اگه دختر بود واسه خودم اگه پسر بود میدمش به خواهرم که بچه دار نمیشه 

پسره از اول تا آخر برنامه چشماش قرمز بود میگفت تو بچگی خبردار شدم اما زیاد چیزی نمیفهمیدم هرچی که بزرگتر شدم برام سخت تر شده همش میگم چرا من دردمو هیچ جوره نمیتونم بگم،، اینم بگم پسره الان خانواده داره خودش و سیوهشت سالش بود اما خیلی گریه کردم براش،، واقعا هنوز همچین انسان های، معذرت میخوام دیوانه ای پیدا میشن که جگرگوششون رو بدن به کسی، حتی از روی دلسوزی، این کار اصلا دلسوزی نیست این کار اصلا خیر نیست، چرا باید با سرنوشت یک بچه بازی بشه، مادرم میگفت شاید تو خانواده خالش وضعیتش بهتر بوده، اما من میگم اصلا خانواده اصلی فقیر ترین آدم های دنیا هم باشن بازم خانواده اصلی خوبه،، شما فکر کن توی پول غرق باشی اما بفهمی خانواده اصلیت کسای دیگه ای هستن چه حالی بهت دست میده، واقعا حرفش آسونه،، منکه دلم کباب شد کلی گریه کردم 

شما نظرتون چیه آیا حاضرید حتی دهمین بچتون رو به عزیزانی مثل خواهر یا برادر بسپارید 🙁

نمدونم خانواده ها چ پیگیری دارن حتما پسر یا دختر داشته باشن 

خب همونی ک داری قانع باش دیگه لباس نیست که بگی سایزم نبود بدم یکی دیگه

بابا بچته

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدم 

ولی من خیلی دوست داشتم خانواده ام یکی دیگه بودن 🥴

ما هم تو فامیلمون همچین موردی داریم ولی دختره از همون اول میدونست همه چیزو 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

این که چون پسر بوده داده جالب نیست 

اما شتید خانوده خواهرش بخاطر نبود بچه در حال فروپاشی بوده به نظرم بهتر بودن نمیگفتن , من کسی را میشناسم ازدواح کرده و بچه داره نمیدونه پدرو مادر واقعیش کس,دیگه هست

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه