2777
2789
عنوان

خدایااااا نی نیم تکون خورد برای بار اول😍😰 خدا جون من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2932 بازدید | 151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممم😍😍😂😂😂 اره میفهمم کامل  چیه کوچولوت ؟ تهوع نداری دیگه ؟

تهوعم خیلی کم شده ولی هنوز دامش فدات

جنسیت هم نمیدونم😍

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

سلام برات پیام گذاشتم ..خیلی خوشحال شدم امروز هم برای شما هم فندق ک باردار شدید مبارکه ان شاالله ب سلامتی بغلش بگیری

برای من درمانده دعا کنید 4ساله منتظرم 

من با شما فندق تو تاپیکا حرف میزدم شاید شما منو یادتون نباشه من یادمه..

ینی میشه منم باردار بشم

ای جااااناااا الهی سالم بغلش بگیری  واس امضام دعام کن حال دلت قشنگه

الهی روشن ترین روزا پیش روت باشه 

سختی ازت دور باشه گلم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
الهی روشن ترین روزا پیش روت باشه  سختی ازت دور باشه گلم

الهی کوچولوت تنش سالم ب سلامتی دل خوش بغلش کنی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
اخه دختر خوب ترس چرا😅😅 میترسی بپره بیرون؟😂😂

نه😂

اینکه یه موجود زنده تو شکمته و حسش میکنی ☹️😰😂 واااای از خودم بدم میاد😐

عزیزم جفتت چیه؟ مال من قدامیه حالا حالاها فک نکنم متوجه بشم🥺

گلم جفت من خلفیه

همین دیروز بود داشتم تو یه تاپیک توضیح میدادم واسه یه نفر راجب جفت، امروز شروع کرد نی نیم😂

تو احتمالا تا ۲۰ و خورده ای بری

واسم دعا میکنی من نی نی سالم و صالح میخام 😘😘😘😘

چرا دعا نکنم؟!

حتمااااا خدا انشالله سالشو بهت بده. یه نی نی پر رزق و‌ روزی

خدا مهربونه

پس چرا من ۱۸هفتهو ۵روزمه حرکاتشو حس نمیکنم؟

نوع جفتت چیه؟

دختره؟

@sarire    

ای جووونـــــم😍😍😍😍😍😍چقد حس خوبیه😍😍انشاالله خدا برات حفظش کنه قشنگم🙏🏻😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻