2777
2789
عنوان

خدایااااا نی نیم تکون خورد برای بار اول😍😰 خدا جون من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2932 بازدید | 151 پست
عزیزم روزی چندتا ب ۶ میخوری یا چند تا اسید فولیک؟

من چون تهوع زیاد داشتم و دارم هنوزم کمی به زور مبتونستم قرص بخورم . فقط تونستم واجبا رو‌بخورم مث اسبذ فولیک. فولیک روزی یکیه گلم

B6 هم روزی یکی زده بود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
من از قبل بارداری سالها پیش تو‌فکر این بودم😐 واقعااااا ترسیدم میلرزیدم با قران و صلوات و تموم شدن ...

عزیزممم😍😍😂😂😂

اره میفهمم کامل 

چیه کوچولوت ؟

تهوع نداری دیگه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍 خداروشکر ...ناراحت میشدم قبلا امضاتو که میدیدم

عزیزمی مرسی، آره خدا بهم مهربونی کرد💚

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
صبر کن این که چیزی نیست حالا کم کم واست فنون رزمی رو اجرا میکنه .خدا رو شکر ایشاالله سالم به دنیا بی ...

ای خداااا😂😂😂😂

یعنی ترسم میریزه؟😶

بخدا میلرزیدم از ترس 

خدایا هنوز ده هغته ای مونده منم حس کنم لحظه شماری میکنم واسه اون روز😍

انشالله میرسی

منم دوس داشتم ولی ترسم خیلی شدیده 

آره بابا تغییر میکنی عادیه دیگه خیلیا اولین بار میترسن منم واقعا اذیت میشدم و میترسیدم😆الان میخند ...

ای خدا

منم کم شه 🙏🌹😁

ای جااااناااا الهی سالم بغلش بگیری 

واس امضام دعام کن حال دلت قشنگه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

واسم دعا میکنی من نی نی سالم و صالح میخام 😘😘😘😘

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭
ای جووووونم عزیزم😍😍😍❤❤❤😘😘😘 تبریک‌میگم خیلی حس خوبیه😍😍😍😍😍 ازش لذت ببر ترس نداره که، ثمره ...

از قدیم همش فکر میکردم خودمو خیلی ترسو بار آوردم سر این

میلرزیدم با صلوات و‌قرآن آروم شدم ، اما همراه عشق بود😍😰

حتماااا سالمه شک نکن😍

تگت کردم تا برسی تو حس و منتظر این لحظه ها باشی😍 

اسی یه لحظه خندم گرفت گفتی ترسیدی  تصورت کردم ببخشید خواهری

من منتظرلحظه ای هستم ک فرشته کوچولوی تو دلیم تکون بخوره البته گاهی تکونای ریزی داره بنا ب تجربه بارداری قبلم متوجه میشم ولی اون لگد زدنا یه چیز دیگه ست