2777
2789

اره 

اینهمه مرد مطلقه با دختر جوون ازدواج میکنه 

چ فرقی داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

پسر خاله من اینکارو کرد همسرشم یه پسر ۱۰ ساله داشت تازه!

قشنگ دارن زندگیشون رو میکنن الان .

اگ فرهنگ خانواده قبول میکنه و این رو میپذره هیچ مشکلی نیست!

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ همو دوس دارن مشکلی نداره. پسر عمه خودم مجرد بوذ عاشق ی زن مطلقه شد ک ی دختر پنج ساله هم داشت. خانمه هم چهارسال بزرگترر بود .

شش ساله ازدواج کردن خیییلی هم خوشحال و خوشبخت هستن

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

دخترخاله من ی دخترداشت ک ی پسرمجرذعاشق زیباییش وپولش شدپسره عاس وپاس وبیکاربودبعدشم الکی بهونه اوردمن بچتوقبول نمیکنم بدش ب پدرش😏دخترخالمم ازش طلاق گرفت 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

اشنای ما ی پسر و دوتا دختر داشت و طلاق گرفته بود...دختره رو تو سن ۱۲ سالگی شوهر داده بودن اخرشم طلاق گرف...بعدش با ی پسر مجرد ازدواج کرد ک پسره ۳۰ سالش بود دختره تازه ۲۰ سالش بود الانم دارن خوشبخت زندگی میکنن

ای حال نامعلوم...آروم باش آروم...!!!🖤
یه زیر استکانم دوست ندارم بیاره فقط آدم باشه

درست گلم اماازنظرمن مجردباشه اماعاس وپاس باشه هیچ ارزشی نداره 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔