2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایلی که میفرستن همچین خوانا نیست و زمانش خیلی کمه یعنی باید تایپت خیلی سریع باشه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

من اومدم بیرون تو قسمت پشتیبانی کار میکردم برا هر جذب پورسانت میگرفتم انصافا حقوقمم میدادن ولی این اواخر جذب سخت شده بود مردم خیلی  دیر اعتماد میکردن چون شرکتای کلاهبرداری زیاد شدخ و از نماد هم سو استفاده میکنن

به نظره من خوب نیست مگر اینکه تایپت خیلی سریع باشه

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من اومدم بیرون تو قسمت پشتیبانی کار میکردم برا هر جذب پورسانت میگرفتم انصافا حقوقمم میدادن ولی این ا ...

واقعا پول میدادن بهت🙁همه ب من میگن الکیه کلاهبرداریه

اره من برا هر جذب ۲۰ تومن میگرفتم روزانه ۶۰/۸۰ داشتم ولی باید تبلیغم بکنی دیگه

اول مطمن شو شرکت درسته از نماد ایران کارمند اصلی سو استفاده نکنه پولو واریز کردی بلاکت کنه بعدم باید سر زبون داشته باشی برای درآمد بیشتر و دیگع اینکه صبر داشته باشی داشتیم یکی بود روزی ۸۰۰ درامد داشت