2777
2789

شوهرم قبلا تو شرکت بود کارش یه ساله الان اومده بیرون دوماه هم حقوق معوقه داشت هنوزز ندادن هرچی میره شرکت همش چرتو پرت تحویل میدن الان باید چیکار کنیم پارسال طلا و دلار چند بود الان چند شده ارزش پولمون قشنگ نصف هم کمتر شده باید چیکار کنیم بخواییم شکایت کنیم موثره یا خودمونو اذیت کردنه؟خداذازشون نگذره خرج دوا دکترشون کنن این همه زحمت بکشی پولتم ندن الان هنوز مدارک و سفته های شوهرم دست شرکته میگن تا تصویه نشه نمیدیم ینی باید پول شوهرمو بدن ک مدارک بدن اما هیچکدومو نمیدن

بخاطر همین کارشرکت واذیت کردناشون که ۸سالی میشه توشرکت کارمیکنه ۲سال هست ک حقوقشو ب موقع میدن قبلا هرسه ماه دوماه دوتومن یه تومن میدادن وبقیش که مون وهیچوقت ندادن ان شالله خرج سرطان کنه صابکارش شوهرم خسته شده ومیخوادبیادبیرون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت که نه ولی مامان من توی یه موسسه کار میکرد. چند ماه حقوقش رو ندادن. دادگاه شکایت گرد. رای بدوی ه ...

ینی هنوز پولش ندادن؟؟؟خداذلعنتشون کنه دادگاهذگفت باید دیر کرد پولشم بدن؟

عیدی وسنوات که هیچوقت نمیدن صابکار گردن کلفته ازشکایتم نمیترسه وباپول حلش میکنه

گوه خوردن حرومزاده ها پول مردمو نمیدن طرف کلی زحمت کشیده ینیدبرا هزار تومنش خودشو بچه هاشون.خون بالا بیارن

ینی هنوز پولش ندادن؟؟؟خداذلعنتشون کنه دادگاهذگفت باید دیر کرد پولشم بدن؟

نه اصلا رای جدید صادر تشد. نه نگفتن و ولی ما توی درخواست جدید نوشتیم مابه التفاوت داده بشه 

عزیزم شما شکایت بکن ولی خیلی امید نبند

پدر شوهر منم  چندییین سال درگیر همین قضیه بود حساب های طرف رو حتی بستن ولی حاضر نشد پول ایشون رو بده حدود ۳۰۰ تومن