شوهرم قبلا تو شرکت بود کارش یه ساله الان اومده بیرون دوماه هم حقوق معوقه داشت هنوزز ندادن هرچی میره شرکت همش چرتو پرت تحویل میدن الان باید چیکار کنیم پارسال طلا و دلار چند بود الان چند شده ارزش پولمون قشنگ نصف هم کمتر شده باید چیکار کنیم بخواییم شکایت کنیم موثره یا خودمونو اذیت کردنه؟خداذازشون نگذره خرج دوا دکترشون کنن این همه زحمت بکشی پولتم ندن الان هنوز مدارک و سفته های شوهرم دست شرکته میگن تا تصویه نشه نمیدیم ینی باید پول شوهرمو بدن ک مدارک بدن اما هیچکدومو نمیدن
شرکت که نه ولی مامان من توی یه موسسه کار میکرد. چند ماه حقوقش رو ندادن. دادگاه شکایت گرد. رای بدوی هم به نفع مامانم بود ولی الان یک سال از شکایت گذشته خبری نیست
بخاطر همین کارشرکت واذیت کردناشون که ۸سالی میشه توشرکت کارمیکنه ۲سال هست ک حقوقشو ب موقع میدن قبلا هرسه ماه دوماه دوتومن یه تومن میدادن وبقیش که مون وهیچوقت ندادن ان شالله خرج سرطان کنه صابکارش شوهرم خسته شده ومیخوادبیادبیرون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!