2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنر رو میفرستی برای افرادی که توی ایسنتاگرامن به ازای تعدا مشخص حقوق مشخصی داری  هر چی تعداد ب ...

ساعت زمانی خاصی نداره؟حتمن باید سین بخوره؟اگ جذب نشن چی؟ممنون ک ج میدی

ساعت زمانی خاصی نداره؟حتمن باید سین بخوره؟اگ جذب نشن چی؟ممنون ک ج میدی

سین نداشت نه هر تایمی بیس چاری اصن 

شما فقط بنرارو میفرستی عکس میگیریم میدی بهشون به اون طریقی که خودشون میگن جذبشون دیگه کار شما نیست

چهار تا شغل داشت ترجمه تایپ پشتیبانی و دایرکتر 

اینا رو ایران تایپیست هم داره فک کنم گسترده ترشو، من یه مدت به عنوان تایپیست کار کردم باهاش بد نبود یکم ارزون حساب میکرد دیگه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
اینا رو ایران تایپیست هم داره فک کنم گسترده ترشو، من یه مدت به عنوان تایپیست کار کردم باهاش بد نبود ...

ایران کارمند برای هر هر صفحه بستکی به میزان سختیش ۶ الی ۲۰ میداد

ایران تایپیست کلمه ای حساب میکرد، فارسی و لاتین هم فرق میکرد با هم، دایرکتر چیه؟ 

هر صفحه تایپ 6 تا 20 هزار تومن؟؟؟  مطمعنی؟! 

اگ کسی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

همون که پول اول واریز می کنید تویه زمان معین تایپ می کنید میفرستین ۲ماه قبل این کار رو کردم پشبمونم یه پروژه هم نشد تحویل بدم وقت تایپش خیلی کمه 

خدایا نگاهت رو از ما نگیر
بله اگر فرمول و جدول داشته باشه گرون میشه

من تایپ میکردم کلمه ای سه تومن، البته فارسی و بدون فرمول، لاتین گرونتر بود ولی باز اونقدی نمیشد، البته این مال 2_3 سال پیشه