2777
2789
عنوان

لطف بیاین یه سوال دارم

188 بازدید | 29 پست

چند ماه پیش فهمیدم شوهرم خیلی بهم خیانت کرده اونم جنسی.با خیلیا بوده.چون قبلا واقعا آدم خوبی بوده و الان ابراز پشیمونی کرده و قسم خورده درست میشه و من هم کلی شرط براش گذاشتم همه را پذیرفت و یه بچه هم ازش دارم تصمیم گرفتم یه فرصت بهش بدم 

خونه و ماشین را ازش گرفتم در حده ۳۰۰میلیون هم پول داره گفته ۱۵۰ تومنش را میدم بهت ولی اینو براحتی نپذیرفت و الان میگه تو بخاطر پولی و این حرفا 

در صورتی که من قصدم خالی کردن جیبش بود تا احساس قدرت نکنه و پولی هم نداشته باشه بهش افتخار کنه و خرج دوس دختر کنه

اما الان که حرف زدیم بعضی شرط های البته کوچیک را گفت قبول نمیکنم گفتم چرا؟

گفت تو بخاطر پول و این چیزا بودی که من پذیرفتم.اما من واقعا دوس دارم درست بشه.بنظرتون بهش بگم من پول را نمیخوام تا اعتمادش جلب بشه فکر نکنه بخاطر پولم؟

این اواخر خودش خسته شده بود و گریه میکرد 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیت بگو 

بگو من هنوز اعتماد کامل بهت ندارم عزیزم و همچنین مطمئن نیستم تو بری پول خرج کنی برای دخترای دیگه و تا کامل بهت اعتماد نکنم همینه 

و درد به مویرگ هایمان رسیده اما هنوز لبخند می‌زنیم :)
واقعیت بگو  بگو من هنوز اعتماد کامل بهت ندارم عزیزم و همچنین مطمئن نیستم تو بری پول خرج کنی بر ...

اینا را بهش گقتم گفت تو فقط میخوای ظاهر کار را درست کنی گفت پول را بهت میدم 

بگو اره برا پوله 

ولی نه برای من برا بچمون 

بگو اگه اعتمادی به من نداری بزار تو حساب بچه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

اره بگو پول برام مهم نیست فقط میخواستم ببینم حاضری اینکارو بکنی یا نه ، فقط میتونم اینطوری بهت اطمینان کنم

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘
اینا را بهش گقتم گفت تو فقط میخوای ظاهر کار را درست کنی گفت پول را بهت میدم 

بگو درسته پشیمونی از کارت ولی تو خیانت کردی و انتظار اینو نداشته باش زندگی و حس من مثل قبل بشه و بگو منم مث هر زن دیگه این از آینده خودمو بچم میترسم و انتظار نداشته باش ساده از کنار کارت بگزرم 

و درد به مویرگ هایمان رسیده اما هنوز لبخند می‌زنیم :)
بگو اره برا پوله  ولی نه برای من برا بچمون  بگو اگه اعتمادی به من نداری بزار تو حساب بچه

طفلی بچم اینم بهش گفتم براش فرقی نمیکنه به من بده یا بچه 

میدونم اگه ازش بگیرم تلاشمو جدی نمیگیره فکر میکنه بخاطر پولم خاک بر سرش

من با اجازتون یه مطلبیو بگم

تحقیقات نشون داده مردا بعد خیانت اگه احساس ندامت میکنن و حتی گریه میکنن فقط فقط بخاطر احساس گناه یا همون عذابه وجدانه خودشونه ، و اوایل خیانت این احساسو دارن و بعد ک جلوتر میرن کامل براشون عادی میشه و در اخر اینم بگم اکثر مردایی ک یه بار خیانتو تجربه کردن بعد از قول دادن و تعهد دادن چ میدونم قسم و ایه بازم بعد یه مدتی میرن سمت خیانت،

عزیزم ازش حق طلاق بگیر و یه ملکی املاکی هم ب نامت بزنع  برا اینکه برگردی

این الان تو فاز اون مرحله عذابه وجدانه دوباره ک مچشو گرفتی خدای نکرده، دیگه ن تنها چیزو ب اسمت نمیکنه بلکه شانس بیاری مهریتم نبخشی بخاطر طلاق ازش

طفلی بچم اینم بهش گفتم براش فرقی نمیکنه به من بده یا بچه  میدونم اگه ازش بگیرم تلاشمو جدی نمیگ ...

ازش تعهد بگیر 

روی کاغذ بنویس ،شرایط رو بگو و بزار امضا کنه

قید کن هر خیانتی هر اشتباهی بیینم  باید این کارارو بکنی، انگشت بزنید 

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
نه پولو بگیر. کسی که خیانت بهش مزه کرده خیلی بعیده دوباره نره سراغش. بعدشم تو نمیخوای اعتمادشو جلب ک ...

والا فال حافظ هم گرفتم این اومد 

مصرع آخرش را داشته باش

نه پولو بگیر. کسی که خیانت بهش مزه کرده خیلی بعیده دوباره نره سراغش. بعدشم تو نمیخوای اعتمادشو جلب ک ...

اوه!آخرش نیفتاد

آخرش گفته ایام وصل دوام نم یابد