2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

102 بازدید | 9 پست

چرا آدما باید انقدر درد توی زندگی تحمل کنند و بعد هم از دنیا برن؟ 

من پسرمو از دست دادم و بعد از اون هم ماه هاست باردار نمیشم

جاریم طبقه بابامونه زایمان کرده هرروز صدای بچه اش میاد و من خیلی خودمو کنترل میکنم که گریه نکنم

دوستای نزدیکم باردار هستن و من وقتی کنارشون هستم حال دلم نمیتونه خوش باشه چون کسی نمیدونه تو دل من چی میگذره همش درمورد بارداری حرف میزنن که منو یاد بارداری و تکون های بچه ی خودم میندازه... 

چند نفر از اقوام که با فاصله یک هفته قبل و بعد من زایمان کردن هی میبینم و پسرم میاد توی ذهنم که اکه بود الان اونم کفش پاش کرده بود و راه میرفت.... 

چرا انقدر درد؟ چرا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله بحق ابروی خانم فاطمه زهرا س بازم بچه دار بشید ی بچه سالم و بغل بگیرید غصه نخور گلم تو هرچیزی حکمتی هست خدا بزرگه اینو فراموش نکن💗

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
منم دردی مث تو از یه نوع دیگه اش دارم. میگذره این روزا امید داشته باش.😔

الان یک سال و هفت ماه میگذره ولی بعضی دردا مثل یه زخم کهنه میشن که همش منتظر یه تلنگره تا سر باز کنه

عزیزم تو حکمت خدای بزرگ چیزی هست که منو تو نمیدونیم... با درد صبر کن که دوا میفرستمت.... 

من به حکمت خدا اعتقاد دارم ولی کی هست که بتونه دلشو با عقل قانع کنه؟ 

الان یک سال و هفت ماه میگذره ولی بعضی دردا مثل یه زخم کهنه میشن که همش منتظر یه تلنگره تا سر باز کنه

میدونم چی میگی چون خودمم تو همین وضعیتم.  هرچی میگذره بدتر میشه...منم فقط امیدم به خداس. توام نا امید نشو