2777
2789
عنوان

سریال «یاور» : مهمه همتون بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 25 پست
البته حرف شکا اینجاش فقط درسته که پدرسالاری باعث شده جلال اینجوری بشه. یعنی اصل اشتباهات مربوط به پد ...

کارد بخوره ب اون دلش اگ واسه دختره رفت سرایدار بیچاره رو کشت 😯😣😤 

چ مسخره اینجوری باشه که من حالم بهم میخوره 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا من فیلمای اینجوری  زود میفهمم از تمام حالت ها و حتی مقصود نویسنده

خاک تو سر نویسنده 😑😂 استرس من از اون پلیس بدبخت بیشتر بود واسه پیدا کردن قاتل😂

ولی خدایی اصلا دلیل موجهی نداره که بره بکشدش پس حرفتو نه رد میکنم نه قبول 😁

کارد بخوره ب اون دلش اگ واسه دختره رفت سرایدار بیچاره رو کشت 😯😣😤  چ مسخره اینجوری باشه که م ...

اره میحاست خودشو دوستیشو ثابت کنه البته اخرش مشخص میشه که قتل نبوده یک زدو خورد بوده که تصادفا به قتل انجامیده  آصف رفته ورقه هارو برداره. مرده خواسته جولوشو بگیره که یکهو افتاده سرش خورده به شوفاژ

چرا اینو میگی ؟

ندیدی قسمت قبل چقدر حالش بد بود.مادرش گفت چرا انقدر تو فکری.چرا اینجوری ورزش میکنی؟داری خودتو از بین میبری.بخاطر دوستش محسن,رفته بود برگه امتحانیشو درست کنه.حالا معلوم نیس که چه اتفاقی افتاده اونجا که در نهایت به مرگ شامیز منتهی شده.

والا من یکی فقط از خدامه پسرم دیپلمشو بگیره دیگه دکتر و مهندس و وکیل پیشکشش

😐😂😂😂

زور نکنید بابا اگه پسرتون اهل کار کردنه

که البته همش کار سخت نباشه که فردا سلامتیش از دست بده