2777
2789

هر دفه میرم دسشویی سرم بزنم؟؟

شامپو بچه رو چجوری میشه استفاده کرد وقتی باید با دست ماساژ بدیم تا شسته بشه؟

سشوار گرم استفاده میکنم ولی خشک خشک نمیشه چون هنوز خونریزی دارم 

هیییی خدا چ گیری کردیم ما زنای بیچاره. من میترسیدم ب بخیم دست بزنم. همش فک میکردم شکمم باز میشه دستم میره توش😂سزارین بودم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دائما شامپو میزدم و با بتادین میشستم بعدم سشوار 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
هیییی خدا چ گیری کردیم ما زنای بیچاره. من میترسیدم ب بخیم دست بزنم. همش فک میکردم شکمم باز میشه دستم ...

اره والله تازه من بیچاره انگار یبوستم شدم بعد زایمان دو سه روزه 

وای منم خیلی درد دارم

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
اره والله تازه من بیچاره انگار یبوستم شدم بعد زایمان دو سه روزه 

منم یبوست داشتم. تازه نفخ شدیدم داشتم شکمم باد میکرد. میترسیدمم زور بزنم شکمم باز شه😂😂😂دکتر میگفت برو دستشویی دستتو بزار رو شکمت زور بزن ک بخیه هم باز نشه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
خشک نشدن؟

نه بعد حمومم بتادین میزدم بیشتر از شامپو بتادین میزدم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔