2777
2789
عنوان

کرونا دارم حالم بده مهمونم قراره برام بیاد یه هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1712 بازدید | 120 پست
همونا نمیگیرن، ب ی مشت آدم بدبخت منتقل میکنن بعد میگیم چرا تموم نمیشه، ی مشت آدم بی‌شعور هستن هنوزم

اخ گفتی
من نمیدونم چرا خودشون هیچیشون نمیشه بقیه رو بدبخت میکنن فقط 😱😱

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خیلی ۲روزه فقط دارم حرص میخورم😔😔

عزیزم تو حرص نخور حالت بدتررر میشه. مریضی دگ رااحت بگیر بخواب استراحت کن. غذا اینام واست درست کنن. وقتی شعور ندارن کاریش نمیشه کرد

خدایا شکرت بخاطر همه چیز🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ۲روزه فقط دارم حرص میخورم😔😔

منم همش دارم حرص میخورم حالا گرفتنشون به جهنم وقتی خودشون واسشون مهم نیس،ولی چرا فکر تورو نمیکنن الان به استراحت احتیاج داری چه وقت مهمونداریه اخه

انقدر بیخیاله و خوشحال میگه بیاید قدمتون رو چشممون😐

😐😐😐😐😐😐😐

بلههه؟

این دیگه چه مدلشه

خودتون بگید کرونا دارید

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
نه بابا انقدر بیخیالن میگن کرونا همون سرماخوردگیه😭

جل الخالق

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه بابا انقدر بیخیالن میگن کرونا همون سرماخوردگیه😭

خب پس بذا بیان و بگیرن، تا حالی‌شون بشه کرونا چیه،..!

یه عده از آدما حتماااا باید سرشون بیاد!

بعدشم عذاب وجدان نداشته باش، چون شما گفته بودین بیمارید، خودشون میخواستن شعور داشته باشن

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

اخ گفتی من نمیدونم چرا خودشون هیچیشون نمیشه بقیه رو بدبخت میکنن فقط 😱😱

آره بخدا اصلا ماسک نزدن از اول کرونا نگرفتنم ولی ما که همیشه ماسک و الکل زدیم و خونه نشستیم کرونا گرفتیم😔😔😔

عزیزم بهشون بگو حالم بده نمیتونم ازتون پذیرایی کنم شرمندتون بشم ی وقت دیگه تشریف بیارید .. معلومه اینا عقل ندارن نمیفهمنن حداقل شما نزارید بیان

زندگی ب من یاد داده برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بردارم و فردا را ب او بسپارم...     خدا جونم عااااشقتم  
اخ گفتی من نمیدونم چرا خودشون هیچیشون نمیشه بقیه رو بدبخت میکنن فقط 😱😱

دقیقاااا برا منم سواله، جالب اینجاست وقتیم میگیرن بازم نمیفهمن😏

ینی مرزای بیشعوری رو ی تنه جا ب جا کردن

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

چه چیزا باور کن ماه پیش خواهرمو دامادم گرفتن خدا رو سکر خوب شدن این هفته هم یکی دیگه از خواهرام با دامادم کرونا گرفت باور کن میخام تلفنی حالشونو بپرسم میترسم ویروس انتقال پیدا کنه    دیروز مامان سوپ درست کرد براشون رفتم دم خونشون تماس گرفتم که بچه رو بفرست پایین سوپ و تحویل بگیره سوپ و گذاشتم رو پله اومدم خونه  چه نترسن خانواده همسر جان

خدایا دل هممونو آروم کن 😍آرامش و مهربانی سهم دل هممون آمین 🤲

وا خودت زنگ بزن بگو ببخشید من حالم خوب نیس حوصله مهمانداری ندارم میترسم شماهم مریض شید اگه اومدن هم بخاب سرجات و بگو حالم بده نمیتونم ازجام بلند شم بزار خودشون کارارو بکنن حقشونه کرونا بگیرن😡

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست...
آره بخدا اصلا ماسک نزدن از اول کرونا نگرفتنم ولی ما که همیشه ماسک و الکل زدیم و خونه نشستیم کرونا گر ...

اوووففففف ادم حرص میخوره میفهمم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕