2777
2789
عنوان

«نکات زیبایی»

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد دكلره كني البته اگه موهاي صورتت نازكه اگه مث من ضخيم باشه بدجوره مث ببر شده بودم موي زرررد😖

مو ندارم ریز ریز نازکککک براهمینم تاحالا اصلاح نکردم صورت ابرو.ولی دوس دارم.

خب چجور دکلره ای

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
مو ندارم ریز ریز نازکککک براهمینم تاحالا اصلاح نکردم صورت ابرو.ولی دوس دارم. خب چجور دکلره ای

ببین میتونی راجبش تو نت بخونی یا برو داروخانه بگو دکلره برای موهای صورت 

•[🌵خودت‍ باش‍  مث  بقیه زیاده‍‍🎈]•
اونیکه گفتم بگیر نتیجه میگیری 

واس شما خوب بود؟الان دیدم نت سی تومنه تعریف کردنشـ.

چن وقت یبارمیزنین شما

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
مو ندارم ریز ریز نازکککک براهمینم تاحالا اصلاح نکردم صورت ابرو.ولی دوس دارم. خب چجور دکلره ای

پس خوب ميشه اگه نازكو ريزه

ببين من از ديجي كالا خريدم حتما لوازم آرايشي بهداشتيا و داروخونه ام داره. دكلره پاييزان بود اسمش. با اكسيدان ٩ درصد مخلوط ميكني مث ماست سفت بشه. بعد ميزني تا دو سه دقيقه بمونه بيرنگ ميشه. يه كم سوزشش طبيعيه. هي چك كن كه بيرنگ شده بود سريع بشوري

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
واقعا دارچین تاثیرداره🤔

اصلاااااا تاثير نداره

من زدم فقط ميسوزونه در حد مررگ🤣

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
واس شما خوب بود؟الان دیدم نت سی تومنه تعریف کردنشـ. چن وقت یبارمیزنین شما

عالی 🥰ارع قیمتش مناسبه 

من خیلی کم مثلا تو یک سال تمومش میکنم شایدم بیشتر  ولی تو میتونی ماهی یه بار بزنی ،دستور استفادش روش هست 

فقط خدا و دیگر هیچ ....