2777
2789
عنوان

شوهر وابسته

173 بازدید | 6 پست

خواهشا منطقی راهنماییم کنید شوهرم 32 سالشه وسه ساله ازدواج کردیم با یه پسر یه سال ونیمه خیلی خودشو برای خانوادش میکشه ولی اونا اصلا مثلا برای عید به خواهربرادراش زنگ زد خونشونم رفت برایخانواده من نه هیچی گردش یبار تنهایی پارسال رفتیم تا میگی بریم بیرون خواهرش اینارم میاره که تنهایی خوب نیست بدمنم باید تنها بشینم چون غریبم وشوهرم چشمش به اونا بیفته دیگه منو بچه یادش میره میچسبه به شوهرخواهراش سیگارقلیون فیلم خودتون بگید چطوری توجیهش کنم تنها بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هییی این حکایت بابای منم هست 

اون همه عموهام بهمون بدی کردنولی بازم جونش برا داداشاشو برادرزاده هاش در میره

ی پسر عمو دارم دو روووو بعد بابام انگار پسر بزرگشه

انگار ن انگار ما هستیم 

ورد زبونش سجاد عه هی سجاد این سجاد اون

حالم حتی از اسمش بهم میخوره هزار بار منو ابجیمو داداشمو مسخره کرده ب داداشم پشنتش کلی حرف زده 

ولی بابام انگار نمیبینه 

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘