بچه ها من تا الان مثله ادمیزاد نخوندم اصن نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم سال دومم هم هستش مامان بابام گفتن امسال سال اخرته باید هرچی اوردی بری ولی من میخوام یه رشته ی درست وحسابی برم لطفن راهنماییم کنید بهم بگید چیکار کنم حتی اگه کسی برنامه ای داشته باشه بهم بده هم ممنون میشم
خدایا دمت گرم هوامو داشتی ...حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات محمدی پسند هم واسه سلامتی امام زمانمون بفرست
ممنونم عزیزم . فقط میشه بی زحمت ، اون جاهایی با صورتی نوشتی رو بگی چین تاریخن یا ساعت؟
می خوای شماره ی دوستمو که مشاور تحصیلیه بدم بهت ؟ کمکت کنه
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ولی پیگیریشش خیییلیه اگه نیاز داری یکی هلت بده گزینه ی خوبیه 😂😂😂
خودشم دانشجوعه اینجا هم معرفی کردم چند نفر که رفتن راضین
اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍