2777
2789
اره  بزار با اب و زردچوبه و نمک و پیاز درسته  بپزه آبش که رو به کشیدن بود زیرشو خییییلی کم ...

اینجوری عالیه راحت تر هم هست اگه هویج هم داشتی حلقه کن وقتی اخراش بود زعفرون هم بریز

مرغ رو دوساعت بذار تو آب نمک   پیازو سرخ کن بعد مرغ سالم رو بذار توش بذار کمی سرخ شه آلو بخارا رو اضافه کن تفت بده و آب بریز  یک ساعت مونده به پخت کامل هویج خلالی و بادام و بقیه آلو بخارا رو اضافه کن و زعفران بریز بذار کامل بپزه بعد مرغ رو بذار تو فر روش کامل طلایی بشه   توی مرغ هم میتونی تخم مرغ آبپز بذاری   خیلی خوشمزه میشه اینم عکسش

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چرا سرد سرو بشه  ما مهمونی های شلوغمون همیشه جوجه میدیم  فک کن چقد قابلمه لازمه واسه ...

چی بگم اگه آدم معذب باشه سخته...بعد  دو  ساعتم طول می‌کشه کسایی که درست میکردن بیان سر سفره...من تو یکی دو تا از مهمونیا دیدم راستش خوشم نیومد اطرافیانمم خوششون نیومد...یه قابلمه بزرگ کافی واسه این تعداد مرغ

چی پر میکنی شکمشون 

یکم خرده برنج و گردو و ادویه و رب انار (آلوچه و ناردونه یا زرشک و الو بخارا هر کدومو باشه میریزم ینی حتما باید چنتاش باشه  ) پیاز داغ 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

عزیزم منم خانواده همسرم زیادن.یه قابلمه بزرگ بیار بعد مرغارو بریز توش تفتشون بده اگه جاش کم بود تو دونوبت یه تفت کوچیک بده بازردچوبه مرغا ک تفت خوردن پیازم بریز با پیازم یکوچولو تفت بده   بعد اب کمی بریز بزار بپذه.وقتی دیدی امادس پیاز نگینی یا رنده رو سرخ کن رب گوجه یه قاشق سس مایونز زعفرون نمک فلفل سیاه ادویه مرغ و اگه داشته فلفل دلمه ای و قارچ .هویج نمیریزم خواستی بریز محشره بریز این سس رو روی مرع زیرشو کم کن تاجابیوفته